Itt a Tomb Raider anime-sorozat előzetese, melyben Lara Croft mindenkit péppé ver

Itt a Tomb Raider anime-sorozat előzetese, melyben Lara Croft mindenkit péppé ver

Újabb, az eddigieknél sokkal látványosabb előzetesen a Netflixre érkező sorozat.

A Tomb Raider rajongók régóta várnak arra, hogy a szuper játékok után végre egy Lara Croftról szóló film vagy sorozat is képes legyen maradandó nyomot hagyni bennük, azonban ez mindeddig nem valósult meg. Hiába próbálták a készítők már többször is kiterjeszteni a franchise-t ezekre a területekre, az átütő siker mindeddig elmaradt. Szerencsére azonban nem adják fel, és már készülőben van a következő élőszereplős Tomb Raider-sorozat, valamint Lara Croft történetének animációs feldolgozásáról sem érdemes megfeledkeznünk, melyhez a minap kaptunk új előzetest.

Tomb Raider: the Legend of Lara Croft címet kapott anime-sorozatról már jó ideje tudunk. A benne bemutatandó történet a modern játéktrilógia után játszódik, és elsősorban Lara útkeresését mutatja be. A Netflixes premier október 10-én lesz, ahogy ezt már korábban is jelezték.

„A Survivor széria eseményeit követően, Lara Croft mindent és mindenkit hátrahagyott, hogy egyedül nézzen új kalandok elé. A Croft rezidencáiból azonban ellopnak egy értékes és veszélyes kínai műkincset, így Larának haza kell térnie. A tolvajok utáni üldözés végigvezeti őt a világon, elhagyott sírokon, ahol saját magával is szembe kell majd néznie és eldöntenie, hogy milyen hősé is válik." – áll a leírásában.

Az előzetest hangulatos képi világ, brutális összecsapások és Lara szokatlan agresszivitása jellemzi, melynek köszönhetően egy új oldaláról ismerhetjük majd meg a karaktert. Reméljük, hogy ezúttal a Tomb Raider: the Legend of Lara Croft személyében méltó adaptációt kap a játék, ami kielégíti a rajongók tömegét.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár