Gamescom 2024: Bemutatkozott a Borderlands 4

Gamescom 2024: Bemutatkozott a Borderlands 4

Jön a Borderlands 4, ráadásul nem is kell rá olyan sokat várnunk!

Megnyitotta kapuit a 2024-es Gamescom! A cikk írásának pillanatában az Opening Night Live első percei tartanak éppen, de máris megvolt a show első world premier bejelentése. A fokozatos építkezés helyett idén az ONL azt az utat választotta, hogy azonnal berúgják az ajtót és valami olyat mutatnak, amit már nagyon vártunk és amitől leesett az állunk.

Nem csalás, nem ámítás, a 2019-es Borderlands 3 után végre bemutatkozott a folytatás, a Borderlands 4. A rövidke kedvcsináló persze nem sokat árult el, Pandorát láthatjuk, amint feltehetőleg valahogy egy párhuzamos univerzumba sodródik. Az ismeretlen új helyszínt meteor zápor árasztja el, majd egy mechanikus kéz egy a földre hullott psycho maszkot, a széria jellegzetes kellékét emeli fel. Sok minden ebből nem derül ki, de rendkívül örülünk annak, hogy lesz új Borderlands-játék, hogy az egy számozott folytatás és annak is, hogy a Borderlands 4 2025-ben várható PC-re, Ps5-re és Xbox Series X/S-re is.

Nézd meg a Squid Game: Unleashed, a Dying Light: The Beast, a Dune: Awakening, a Sid Meier's Civilization 7 és az Indiana Jones and The Great Circle Gamescomos bejelentéseit is!

Kövess Minket!



Gamer szótár