Gamescom 2024: Tényleg jön az új Dying Light, de azért ne örüljünk túlságosan

Gamescom 2024: Tényleg jön az új Dying Light, de azért ne örüljünk túlságosan

Íme a Dying Light: The Beast!

Nem finomkodott a 2024-es Gamescom megnyitó ünnepsége. Az Opening Night Live azonnal egy world premier bejelentéssel, a Borderlands 4 leleplezésével kezdett, amit olyan címek követtek, mint a Call of Duty: Black Ops 6 vagy a Dying Light: The Beast. Utóbbi cím néhány napja már kiszivárgott, ám akkor még nem tudtuk miről van szó pontosan. Az ONL során kiderült, hogy a Techland tényleg egy új Dying Light játékon dolgozik, de az még nem a harmadik rész.

A Dying Light: The Beast egy az eddigi játékok világában játszódó, de teljesen új területre kalauzoló open world játék, a jól ismert és kedvelt Dying Light-formulával. Ám aligha tekinthető teljes értékű folytatásnak, egy körülbelül 20 órás kalandról van szó, ami leginkább egy kiegészítőnek tekinthető, hiszen DLC-nek túl nagy, harmadik részhez azonban kevés. Ettől függetlenül izgalmasnak tűnik és tárt karokkal várjuk a megjelenést, amiről még nem tudni mikor lesz és azt sem, hogy mennyibe kerül majd a játék.

Nézd meg a Borderlands 4, a Squid Game: Unleashed, a Dune: Awakening, a Sid Meier's Civilization 7 és az Indiana Jones and The Great Circle Gamescomos bejelentéseit is!

Kövess Minket!



Gamer szótár