Gamescom 2024: Bemutatkozott a Squid Game-játék

Gamescom 2024: Bemutatkozott a Squid Game-játék

Íme az új Squid Game-játék, bár azért örülnénk ha nem "csak" egy mobilos címről lenne szó.

Jobb, ha felkészülnek a Squid Game-őrültek, mert a következő években kis túlzással még a csapból is a Squid Game folyik majd. Egyrészt végre megérkezik a sorozat folytatása, ráadásul azt is tudjuk már, hogy bár az első és második évad között jó pár év eltelt, a harmadik felvonásra nem kell majd sokat várnunk. A széria folytatásához már kaptunk is egy előzetest néhány hete.

A 2024-es Gamescom Opening Night Live műsora során pedig bemutatkozott az új Squid Game-játék is, amiben multiplayer meccseket játszhatunk majd, a sorozatból ismert halálos játékokkal és persze számtalan olyan új kihívással elé is állít majd minket a játék, amik mindeddig nem kaptak szerepet a sorozatban. A Squid Game Unleashed persze picit lejjebb csavarja a komolyságot, a vérontás helyett a mókás megvalósításon lesz a hangsúly, de még így is elég izginek tűnik ahhoz, hogy tűkön ülve várjuk a játékot. A megjelenési dátuma még nem ismert, az viszont már igen, hogy mobilokra, iOS-re és Androidra érkezik majd.

Nézd meg a Borderlands 4, a Dying Light: The Beast, a Dune: Awakening, a Sid Meier's Civilization 7 és az Indiana Jones and The Great Circle Gamescomos bejelentéseit is!

Kövess Minket!



Gamer szótár