Gamescom 2024: Megismerhetjük Tommy Angelo felmenőit? Itt a Mafia 4 első előzetese!

Gamescom 2024: Megismerhetjük Tommy Angelo felmenőit? Itt a Mafia 4 első előzetese!

A játéksorozat visszatér a régi 'szép' időkhöz.

A Gamescom Opening Night Live utolsó meglepetése rengeteg rajongónak okozott libabőrt, hiszen a leleplezés révén kiderült, hogy az oly régóta várt Mafia negyedik része is már javában készül, sőt az első kedvcsinálóból több fontos dolgot is megtudtunk.

Ne felejtsük el, hogy majdnem egy évtized telt el a legutóbbi a Mafia játék óta, ha nem számítjuk a 2020-as remake-t. A harmadik felvonás viszont nem aratott túl nagy sikert, így nem véletlen, hogy jegelték egy időre a sorozatot. Úgy tűnik viszont, hogy hamarosan ismét elmerülhetünk a szervezett bűnözés aljas világában, sőt, az első információmorzsák alapján a Cosa Nostra születésének is szemtanúi lehetünk, hiszen a történet szerint visszarepülünk az időben, egészen az 1900-as évek elejére, amikor is épp csak létrejött Európa legbefolyásosabb bűnözői csoportja.

A hírek szerint a Mafia: The Old Country egy előzménysztori lesz, így akár simán megtörténhet az is, hogy bemutatják nekünk Thomas 'Tommy' Angelo felmenőit, aki ugyebár az első rész főszereplője volt, és a családja épp Szicíliát hagyta el a 20 század első felében az amerikai álomért. Az új játékot a Take-Two tulajdonában lévő Hangar 13 készíti. A stúdió elnöke, Nick Baynes nem bocsátkozott részletekbe, de elmondta, hogy a The Old Country visszatér a gyökerekhez, amit a rajongók úgy szerettek a Mafia-franchise-ban.

Az első játékmenet videóra egészen decemberig kell várni, így már most tűkön ülünk, hogy megpillantsuk az első képkockákat az új epizódból. A trailerhez tartozó YouTube-leírás szerint ezúttal „a szervezett bűnözés eredetét fedezzük fel”. Ez akár azt is jelentheti, hogy az első bűnözői család keresztapái lehetünk?

„Harcolj a túlélésért ebben a veszélyes és könyörtelen korszakban, az akciót a hiteles realizmus és a gazdag történetmesélés kelti életre, amelyről a kritikusok által kedvelt Maffia-sorozat ismert.

Ezeket olvastad már?

A Mafia: The Old Country valamikor 2025-ben jelenik meg.

Nézd meg a Borderlnds 4 és a Dying Light: The beast Gamescomos bejelentéseit is!

Kövess Minket!



Gamer szótár