Érdekes innovációval jön a felújított Cache B-lerakója

Érdekes innovációval jön a felújított Cache B-lerakója

Mindkét lerakót, valamint a T-közepet is megmutatta FMPONE, aki éppen Cache felújításán dolgozik.

Cache 2019-ben került ki az aktív versenypályák közül a CS:GO-ban. De ha minden jól megy, akkor sokak kedvenc pályája FMPONE hónapokkal ezelőtt megkezdett felújítási munkáját követően 2025-ben visszatérhet majd a CS2-ben. A neves mapper folyamatosan osztja meg az újabb és újabb képeket a pályájáról, és miután májusban megmutatta az A-lerakót, most felfedte, hogy ott végül több szempontból is visszatér majd a gyökerekhez, az innovációkat pedig inkább a B-lerakónak hagyja meg. De mielőtt elérnénk Cache azon részére, vessünk egy röpke pillantást T-középre, amit most először láthatunk felújított formájában:

Ha emlékeztek rá, hogy milyen A-lerakót villantott pár hónapja FMPONE, akkor most biztosan rácsodálkoztok majd, hogy milyen a közel végleges formájában a pálya ezen része, hiszen lényegében a 2018 előtti verziót hozta össze csak magasabb felbontású textúrákkal. A képre kattintva egyébként még néhány másik szemszögből is megvizsgálhatjátok, hogyan fest ez a site. A mapper egyébként elismerte, hogy visszakerül a lerakó belső részére az a lemez, amivel a hangár felé lehet peekelni ugrálva – hurrá!

B-lerakót szintén keveset mutogatta eddig a mester, és itt egyelőre inkább a két CS:GO-s változat kombinációját fedezhetjük fel. Persze remek kérdés, hogy meddig marad ez így, mert végül A-t is megvariálta FMPONE az első kiadott képeihez képest. Az igazi újdonságot ezért nem feltétlenül itt, hanem a csati szobában kell keresni egyelőre. Ugyanis annak a site-ra néző falait üvegre cserélte a mapper, így elvileg átlőhetőek. Ezt a képre kattintva két szögből is megvizsgálhatjátok:

Cache CS2-es visszatérésének pontos dátuma egyelőre nem ismert, ahogyan az sem, hogy a Valve beteszi-e majd a játékba vagy sem. FMPONE panaszkodása ellenére Thera néhány hónapja bekerült ugyan, de nem csináltak belőle versenypályát. Ez a trend pedig folytatódhat, amennyiben igaz, hogy a Valve csak akkor szeretne egy pályát komolyan fontolóra venni, ha megvetik azt a készítőktől.

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár