WoW: The War Within: Ezt tudja az új kiegészítő - 1. rész

WoW: The War Within: Ezt tudja az új kiegészítő - 1. rész

Mit gondoltok, tényleg ez nyithatja majd meg a WoW egy új korszakát?

Két nap választ el minket az új World of Warcraft trilógia, a Worldsoul Saga első állomásától, a The War Within kiegészítőtől. Ez lesz a játék 10. kiegészítőcsomagja, ami talán új életet lehel majd a szerverekbe és a játékosokba, nem úgy mint az utóbbi kiegészítők. Okés, még a Dragonflight élvezetes is volt, d e Legion, a Battle for Azeroth és a Shadowlands... maradjunk annyiban, hogy látott már jobb kiegészítőket a WoW és reméljük még fog is. Azt már átnéztük, hogy mennyibe kerülnek a játék egyes kiadásai és azok a csomagok mit tartalmaznak, most lássuk azt, hogy mit is tud majd az új kieg, hogy mik a The War Within legfőbb újdonságai.

Khaz Algar

Az új kieg Azeroth egy mindeddig ismeretlen és persze veszélyes területére kalauzol, méghozzá az ismert Azeroth alatt. Khaz Algar egy ősi, földalatti világ, tele felfedezetlen vidékekkel és persze egy szunnyadó birodalommal, aminek élén Xal'atath tervezgeti Azeroth meghódítását. Az új terület négy nagyobb zónára oszlik, ezek az Isle of Dorn (a kieg. kezdő zónája és az új terület legbarátságosabb része), The Ringing Deeps (egy ősi barlangrendszer, a Machine Speakerek otthona), a Hallowfall (óriási sziklák szegélyezte terület, amit egy hatalmas kristály fénye világít be) és végül Azj-Kahet (a nerubian birodalom központja).

Új faj

Egy új fajt is megismertet a játékosokkal a The War Within. A titánok teremtette Earthen faj elérhető az Allis (For the Alliance!) és a Hordás (fúj) játékosoknak. Ők leginkább a törpökhöz hasonlítanak, már külcsínre, a classokat tekintve pedig a következők valamelyike lehetnek:

  • Hunter
  • Mage
  • Monk
  • Paladin
  • Priest
  • Rogue
  • Shaman
  • Warlock
  • Warrior

Egyedül jobb a játék?

Végezetül pedig említsük meg az egyik új endgame tartalmat is. Hiszen bármennyire is fura azt gondolni, hogy egy MMO-t mindig mindenki csapatban játszik, valójában rengeteg a solo player, akik persze bármikor össze tudnak állni random társakkal egy-egy raid erejéig, de az azért nem az igazi. Nekik segítenek majd a Delvek, amik kvázi mini raidek, rövidebbek, könnyebbek, de vannak értékes jutalmaik és akár egyedül is gond nélkül teljesíthetőek. A Delvek és azok jutalmaik szezononként változnak majd.

Persze ez csak egy része a kiegészítő újdonságainak, a folytatást a későbbiekben olvashatjátok majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár