A bukott Suicide Squad helyett inkább elővettük a korszakalkotó Batman: Arkham Asylumot

A bukott Suicide Squad helyett inkább elővettük a korszakalkotó Batman: Arkham Asylumot

15 év után visszatértünk Arkhamba, hogy megvitassuk vajon tényleg olyan jó-e a Batman: Arkham Asylum, mint amilyenre emlékszünk?

Emlékeztek még azokra az időkre, amikor a Warner nem állt ostorral a Rocksteady fölött és a csapat így olyan Batman-játékokat csinált, amik nem csak akkor, de azóta is megállják a helyüket, sőt, a mindenkori gaming legjobbjai között vannak? Sajnos ahogy egy régi reklámban hallottuk, a régi jó dolgokból nem marad semmi, a Rocksteady bármennyire is imádja a DC-világot, bármennyire is szeretne minőségi játékokat készíteni még, a Warner ott csattogtatja fejük felett az ostort és olyan érthetetlen döntéseket hoz, amiknek olyan játékok az eredményei, mint például a Suicide Squad: Kill the Justice League.

Óriásit bukott a játék, gyakorlatilag a megjelenését követő első napokban elhasalt a program, amit szándékosan tömött tele a Warner liveservices-elemekkel, holott a játékosoknak mindenre volt szüksége, csak pont erre nem. Sokkal jobban járunk, ha újra elővesszük a régi Arkham-játékokat, például a 2009-es első részt, ami éppen ma ünnepli 15. születésnapját. Ennek örömére Dudu és Sziky visszatért picit Arkhamba, hogy megvitassák, ,miként öregedett a játék és, hogy egyáltalán kinek mennyire jött be anno 2009-ben.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN