Hümmögő Jabbával futott be a Star Wars Outlaws utolsó előzetese

Hümmögő Jabbával futott be a Star Wars Outlaws utolsó előzetese

A jövő héten rajtoló Star Wars: Outlaws legújabb előzetesében nem csak az akciót, a főbb karaktereket is szemügyre vehetjük.

Keddtől a Gold vagy Ultimate Editiont vásárló játékosok is belevághatnak a Star Wars: Outlawsba, a korai hozzáférés előtt egy nappal pedig jön majd a tesztünk is, amiből megtudhatjátok, hogy mennyire érdemes az Ubisofttal tartani a messzi-messzi galaxisba. De mielőtt a szélesebb közönség is a kezébe vehetné a játékot, a fejlesztők megajándékoztak minket az utolsó előzetessel, amiben másfél percben szedtek össze minden jóságot, amit az Outlaws kínálhat George Lucas univerzumának rajongói számára.

Az Outlaws főszereplőjét aligha kell bárkinek is bemutatni, hiszen mióta tudunk e játék létezéséről, Kay Vess neve folyamatosan az előtérben volt. A zöldfülű űrbéli bűnöző szeretne egyről a kettőre jutni, ám abban a kegyetlen világban, ami A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér között galaxisszerte kialakult, ez egyáltalán nem egyszerű. Ha szeretne kitörni és a nagyok asztalánál játszani, akkor kénytelen lesz olyan kaliberű gengszterekkel dolgozni, mint Jabba, a hutt, aki most az új előzetesben is elégedetten hümmög párat valamire, amit alighanem Kay mondott neki.

A Star Wars: Outlawsban nem csak a sztori, a játékmenet is érdekesnek ígérkezik, hiszen ezúttal nem fénykardokkal hadonászhatnak a játékosok, hanem a lopakodás vagy lövöldözés mestereivé kell váljanak, hogy minél hatékonyabb tolvajok legyenek. Ha érdekel, hogy konkrétan mire kell számítani majd e téren, akkor érdemes átolvasni a korábbi cikkünket, amelyben összeszedtünk 13 dolgot a játékmenet kapcsán:

A Star Wars Outlaws augusztus 30-án érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re, de már augusztus 27-től játszható lesz a Gold és Ultimate Edition előrendelői számára.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár