Űrben játszódó Read Dead Redemption: 20 percig mozog a Star Wars Outlaws

Űrben játszódó Read Dead Redemption: 20 percig mozog a Star Wars Outlaws

Mindezek ellenére a rajongók egy része nagyon nincs kibékülve a Ubisoft új alkotásával, és csak úgy záporoznak a dislike-ok ezekre a videókra.

Az űrwesternek varázsát mi sem mutatja jobban, mint azok a pillanatok, amikor a Star Wars az alvilágra koncentrál. Alighanem ezért lehet olvasni olyan véleményeket, hogy a Star Wars Outlaws nyílt világa elképesztően be tudja szippantani az embert, és az előzetes tesztekhez hozzáférő újságírók közül akadnak olyanok, akik úgy érzik, mintha visszatértek volna az eredeti Red Dead Redemption vadnyugati sivatagjaiba.

Gyakorlatilag az Outlaws révén egy olyan nyílt világot építettek fel, amelyben kevésbé kap prioritást a Ubisoft-tól talán már megszokott gyűjtögető életmód, és inkább arra fókuszáltak, hogy egy élő, lélegző atmoszférát teremtsenek, ahol úton-útfélen érdekes történetekre és küldetésekre bukkanhatunk. Akárcsak a Rockstar esetében, ezen a térképen is van mit felfedezni, de nem persze nem kell tornyokat megmászni, hogy bővebb információt kapj a vidékről, de lesznek bőven feladatok, amiket érdemes teljesíteni.

A Ubisoft Massive csapata többször is kihangsúlyozta, hogy a Star Wars Outlaws a betyáros fantázia beteljesítéséről szól – ami azt jelenti, hogy minden, beleértve a nyílt világot is, ennek az álomnak a megvalósítására épül. Lehet, hogy egy kantinában meghallasz egy csevegést, ami egy vadonban rejőző bázisnál lévő jövedelmező zsákmányra utal, így tényleges, történetvezérelt célt adva a felfedezésednek.

Ezeket olvastad már?

A szavak helyett azonban beszéljenek inkább a tettek. Most bemutattak egy 20 perces kedvcsinálót a játékból, és amellett, hogy ismét megcsodálhatjuk a játékmenetet, még jobban elmerülhetünk a Star Wars virtuális világában.

A Star Wars Outlaws augusztus 30-án jelenik meg PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re.

Kövess Minket!



Gamer szótár