Kiderült milyen hosszú lesz a Star Wars Outlaws

Kiderült milyen hosszú lesz a Star Wars Outlaws

Nem vállalja túl magát a Ubisoft, úgy tűnik tanultak az Assassin's Creed Valhalla hibáiból.

Az Xbox Game Showcase és a Ubisoft Forward során megmutatta magát néhány nappal ezelőtt a Star Wars Outlaws. Utóbbi eseményen kapott igazán nagy hangsúlyt, ott közel 20 perc szólt csak erről a játékról és számos részéletet megmutattak nekünk a fejlesztők, természetesen egy hosszú, több, mint 10 perces gameplay videó kíséretében. A játék elképesztően gazdagnak és izgalmasnak tűnik, főleg ha hozzá vesszük azokat a pletykákat, melyek szerint a játék jobban hasonlíthat majd a GTA-ra, mint azt eddig gondoltuk volna.

Most pedig újabb infók érkeztek, ezúttal a játék hosszáról. A Star Wars Outlaws egy open-world játék lesz, természetesen feszes kampánnyal, de azon túl rengeteg mellékküldetéssel és felfedeznivalóval. Így annak rendje és módja szerint nem 6 óra alatt tudjuk majd végigjátszani a programot, de nem is kell több száz órányi szöszmötöléssel foglalkoznunk. A hírek szerint a játék fősodra kb. 30 óra alatt lesz teljesíthető (de ez persze függ majd a játékstílustól is), míg a mellékküldetésekkel és egyéb feladatokkal 50 vagy akár 60 órára is kitolható lesz a játékidő.

Nekünk úgy tűnik, hogy a tökéletes arany középút, nem észveszejtően hosszú, de azért bőven van benne tartalom. Ti mit gondoltok? Hogy tetszik eddig a Star Wars Outlaws?

A Star Wars: Outlaws augusztus 30-án érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re!

Kövess Minket!



Gamer szótár