Megcsalná Deadpoolt barátnője, és egy konkurens szuperhős bőrébe bújna

Megcsalná Deadpoolt barátnője, és egy konkurens szuperhős bőrébe bújna

A trilógia egyik legfontosabb szereplőjét alakító Morena Baccarin álma egy DC szerep lenne.

Már az első Deadpooltól kezdve fontos láncszeme volt a trilógiának Morena Baccarin, aki végül, ha csak egy rövid időre is, de a harmadik felvonásban is feltűnt, nem véletlenül, hiszen a főszereplő épp belőle merített erőt. Wade Wilson (Ryan Reynolds) nagy szerelme nélkül nem is lenne kerek a történet. Most viszont nem is egy érdekes dologról mesélt a színésznő, ugyanis nemcsak az MCU-ba térhet vissza a jövőben, hanem egy DC karaktert is nagyon szeretne majd eljátszani. A Marvel filmes univerzumában, mint Vanessa Variant, a kék bőrű Copycatként tűnhet fel újra, de az álma Macskanő lenne.

Morena Baccarin számára nem idegenek a képregényszerepek: egyrészt ő volt Leslie Thompkinst a Gotham sorozatban, szerepelt a The Flashben is, bár igaz, csak az animációs filmek karaktereinek kölcsönözte a hangját, illetve a már említett Deadpoolban Vanessaként sem volt semmi az alakítása.

A hétvégén megtartott kanadai FAN EXPO-n osztotta meg a színésznő, hogy a karaktere története nem ért még véget a legutóbbi filmet követően. Nemcsak, hogy hajlandó visszatérni az MCU-ba, de szívesen eljátszana egy Vanessa-variánst, méghozzá a kék bőrű Copycatet.

De van egy mindennél nagyobb álma, ugyanis egy napon szeretné magára ölteni Macskanő jelmezét a nagyvásznon, de ez egyelőre elég bonyolult helyzet. Egyetlen fejlesztés alatt álló Batman produkcióról tudunk csak, és annak is az első részében már feltűnt Selina Kyle, akit Zoë Kravitz személyesített meg. A hírek szerint a második részben ő is visszatér, szóval úgy tűnik ez a szerep most foglalt.

„Mindkét univerzumban fenomenális karakterek vannak. Imádtam a Gothamben szerepelni, amikor lehetőségem volt rá, de igen, szívesen lennék Macskanő. Azt hiszem, számomra minden az erős női szerepről szól.”

Ezeket olvastad már?

Szerinted Baccarin jó Macskanő lenne?

Kövess Minket!



Gamer szótár