Drágám, olyan szagod van, mint a Demogorgonnak!

Drágám, olyan szagod van, mint a Demogorgonnak!

Ha minden vágyad az volt, hogy olyan szagot árassz, mint a Demogorgon, akkor van egy jó hírünk számodra. 

A Stranger Things soron következő, ötödik évada valamikor 2025-ben érkezik a Netflixre, de a várakozást enyhítendő a streamingszolgáltató a Bath & Body Works-szel közösen piacra dobott egy Stranger Things kozmetikai termékcsaládot, hogy legalább az illatunk „strangerthingses” lehessen. A Netflix nem aprózta el a dolgot, 15 különféle limitált kiadású termékkel rukkolt elő.

Az egyik illat, amely a frissen piacra dobott termékek egy részének eszenciáját adja, a The Upside Down nevet viseli, vagyis a főszereplő gyerekek által csak Tótágasnak nevezett párhuzamos dimenzió aromáját igyekeztek megalkotni a készítők - az IndieWire cikke szerint az illat „mohás kő, füstös nyírfa és kísérteties köd illatjegyekkel rendelkezik”. Nos, csak találgatni tudunk, hogy milyen illata lehet a kísérteties ködnek, mindenesetre a leírás alapján fás illatról lehet szó. A Netflix pedig biztosra ment, ugyanis Tótágas illatú gyertyákkal, szappannal, kézfertőtlenítővel és illatosítókkal is készült, hogy teljes legyen a sorozat.

Ennél is abszurdabban hangzik a The Demogorgon nevet viselő illat, mert bizony ilyen aromájú termékekkel is előállt a streamingszolgáltató. Aki esetleg nem tudná, a Demogorgon a széria egyik főgonosza, vagyis adja magát a kérdés, hogy mégis ki akarná egy, az alvilághoz kapcsoló démon szagát magára ölteni? Mindenestre az illatot a fekete orchidea szirmok, a fűszeres cédrusfa és a sötét pacsuli ötvözetének írják le, vagyis a lényt virágillatúnak képzelik el a készítők, ami minden bizonnyal a Demogorgon fizimiskájának tudható be.

Továbbá van egy Eddie's Leather Jacket, azaz Eddie Bőrdzsekije nevű illatunk is, amely állítólag a fekete bőrre, a puha pézsmára és füstölt velúrra emlékeztet.

Ti adnátok esélyt bármelyik illatnak is, és ha igen, melyiknek? 

Kövess Minket!



Gamer szótár