Három karakterrel is bővül a Valve új sikerjátéka, a Deadlock

Három karakterrel is bővül a Valve új sikerjátéka, a Deadlock

Már javában zajlik az alfateszt, amelyben eddig korlátozott számú hős közül választhattunk, de ez hamarosan megváltozik, mert újabb harcosok csatlakoznak a klubhoz és vélhetően ez még csak a kezdet.

Bár a Deadlock még mindig csak meghívásos alapon érhető el, a Valve új MOBA lövöldözős játéka valószínűleg jól halad a tesztfázissal, és bizonyára sok mindennel bővül majd a következő hetekben és hónapokban. Ennek egyik ékes bizonyítéka, hogy adatbányászok új információkra leltek nem is egy, hanem egyenesen három új karakterrel kapcsolatban. Eléggé kidolgozott állapotban vannak – az alfa verzióhoz képest –, szóval még az is megtörténhet, hogy hamarosan velük is találkozhatunk a csatatéren.

A Deadlock subredditen bukkant fel egy szivárogtatásnak hála három új hős, név szerint Astro, Mirage és Calico. A modelljeik elég kezdetlegesek még, de a képességeiket tekintve úgy tűnik készen állnak a bevetésre. Ettől függetlenül nem lenne benne semmi meglepő, ha a későbbiekben megváltozna a külsejük vagy módosítanának a varázslataikon.

Astro jelenlegi formájában sok hasonlóságot mutat a Dota 2 Batriderével, az ultija pedig szinte egy az egyben a Flaming Lasso. Egy mágikus lasszó segítségével megragadja és harcképtelenné teszi az ellenfelét, ráadásul még egy rövid ideig át is tudja őket mozgatni egyik helyről a másikra.

Mirage sem lesz ismeretlen a Valve másik MOBA-jában jártas játékosoknak, mivel az első és harmadik képességei nagyon közel állnak az Invoker Tornádójához és a Windranger Wind Runjához.

Calico viszont már egy kicsit más tészta. Legjobb barátja egy szellemmacska, aki nemcsak cuki, de halálos is, ráadásul maga a karakter is fel van vértezve a kecses mozgás művészetével, ezáltal a hatalmas ugrások sem állnak távol tőle, amivel alaposan meglepheti az ellenfeleit.

Bár egyelőre nincs hivatalos információ arról, hogy mikor bővülhet a Deadlock új hősökkel, de ezek szerint már gőzerővel dolgoznak a fejlesztők az újdonságokon. Nem véletlenül, hiszen lassan a százezret karcolja az aktív játékosok száma, ami lenyűgöző, ha figyelembe vesszük, hogy a Deadlock még mindig zárt alfatesztként muzsikál.

Ezeket olvastad már?

A közösség pedig vélhetően még tovább duzzad majd, hiszen olyan népszerű streamerek is, mint Shroud, imádják a Deadlockot még jelen állapotában is – ez pedig a jövőben csak javulni és bővülni fog.

Kövess Minket!



Gamer szótár