Kijött a W40K: Space Marine 2 roadmapje, eszméletlen sok ingyenes tartalom vár ránk

Kijött a W40K: Space Marine 2 roadmapje, eszméletlen sok ingyenes tartalom vár ránk

Már most tudjuk mit hoz a következő egy esztendő a Space Marine 2 kapcsán.

Nem csalás, nem ámítás, lassan végre tényleg napvilágot lát a 2021-ben bejelentett Space Marine 2, amely a 13 esztendővel ezelőtt debütáló első rész közvetlen folytatásaként szolgál. Az előző alkotáshoz hasonlóan a 2 felvonás is egy TPS (harmadik személyű) sci-fi lövöldözős cím, de ezúttal orkok helyett a Tyranidák nevű rovarszerű idegenek végtelen hullámaival kell majd farkas szemet nézni. Amint az nem is olyan régen kiderült, a Space Marine 2 szeptember 9-én válik elérhetővé, a drágább verzió megvásárlói pedig már négy nappal korábban belevethetik magukat a küzdelembe, de a jó hír, hogy további tartalmak is várnak ránk, ezt követően.

A Saber Interactive úgy látta jónak, ha megosztja a terveiket, és ennek apropóján közzétették a 2025 végéig érvényes roadmapet. Először is, a játék jövő hónapban történő megjelenése után a fejlesztők egy sor kisebb javítást ígértek, méghozzá a közösség visszajelzései alapján szeretnének finomítani, módosítani és fejleszteni a második részen. Ez tekinthető majd a játék első szezonjának.

A második szezon aztán októberben indul, és egy új fegyverrel, kooperatív PvE-küldetésekkel, egy nehezebb nehézségi szinttel és egy új ellenséggel bővíti a Space Marine 2-t. Mindezeken felül egyéb fejlesztéseket is eszközölnek majd. Ezután a harmadik szezonban, amely valószínűleg 2025 januárjában indulhat útjára, a Saber tervei szerint egy újabb új küldetés, egy új PvP játékmód, néhány PvP pálya, egy újabb ellenség és még sok minden más is bekerül majd a kliensbe.

Ha pedig ez még mindig nem lenne elég, akkor egy negyedik évaddal is terveznek. Ez legkorábban áprilisban futhat be, és egy horda módot, valamint egy új fegyvert és ellenséget hoz magával.

Ezeket olvastad már?

A legfontosabb az egészben, hogy mindezek a tartalmak minden játékos számára teljesen ingyenesek lesznek. Persze ettől függetlenül létezik egy Season Pass bérlet is, de abban csak az új kozmetikai tárgyakat és skineket lehet majd megtalálni. Úgy tűnik tehát, hogy már az első évben is rengeteg újdonságra számíthatunk, tehát unatkozni biztosan nem fogunk, aztán majd kiderült mennyire lesz kelendő a játék, és hol tartunk majd jövő ilyenkor, hiszen ez határozza majd meg a további frissítéseket is.

Kövess Minket!



Gamer szótár