Ha meguntad A Gyűrűk Ura játékokat, akkor húzd be ingyen a legjobb Borderlandset is

Ha meguntad A Gyűrűk Ura játékokat, akkor húzd be ingyen a legjobb Borderlandset is

Mindenki talál magának valamit az Amazon Prime Gaming jelenlegi ingyenes kínálatában, ami nemrég négy izgalmas játékkal is bővült.

A hét elején írtunk arról, hogy az Amazon Prime Gaming rendszeresen frissülő ingyenes kínálatában most két A Gyűrűk Ura világában játszódó programot, a Middle-Earth: Shadow of Mordor Game of the Year Editiont és a Lego: The Lord of the Ringset is behúzhatjátok, mert éppen tegnap debütált A hatalom gyűrűi második évada. Ha viszont ezek már megvoltak vagy nem fogtak meg annyira, nem kell aggódni, mert a platform most további játékokkal bővítette a kínálatát, köztük a legjobb Borderlands epizóddal.

Arcade Paradise (GOG)

Ebben a játékban egy játékterem üzemeltetése, felfuttatása a dolgunk, és a legjobb, hogy még ki is próbálhatjuk mindazt, amivel az utcán bámészkodókat kívánjuk becsábítani. Az Arcade Paradise az Epicen például 5 520 forintért megy, szóval az, hogy november 27-ig a Prime Gaminggel ingyen is a tiéd lehet, több mint jó ajánlatnak hangzik.

INDUSTRIA (GOG)

Nem sokkal a hidegháború vége előtt járunk, és Kelet-Berlinből egy párhuzamos valóságba kerülünk, ahol egy eltűnt munkatársunk után kutatva kell megfejtenünk a sötét múltat ebben a titkos dimenzióban. Az INDUSTIRA egy 2021-ben megjelent lövöldözős játék, melyet alapjáraton 5 520 forintért vásárolhatnánk meg, de most november 27-ig ez is ingyen jár a Prime Gaminghez.

The Collage Atlas

Ebben a kézzel rajzolt képeket megidéző, egyetlen ember által fejlesztett indie játékban különféle titkokat kell felderítenünk. De őszintén, már a rendkívül egyedi látvány elviszi a hátán az egész másfél-két órás kalandot. A Steamen például közel 12 eurót kérnek el a The Collage Atlasért jelenleg, ami nem sok, de emiatt kár is aggódni, hiszen az Amazon egészen 2025. február 28-ig ingyen adja az előfizetőknek.

Borderlands 2 (EGS)

Kinek kell 2024-ben bemutatni a Gearbox nagysikerű franchise-ának legjobb darabját?! November 27-ig van időtök behúzni ezt a klasszikust, ha valamiért eddig kimaradt, és nincs apelláta!

Ezeken felül is bőven van miért feltévedni az Amazon Prime Gaming oldalára, mert olyan további ingyenes játékokkal találkozhattok még a platformon, mint a Deus Ex: Mankind Divided, a Baldur's Gate II vagy pár klasszikus Tomb Raider epizód. Ezeket azonban már csak néhány napig szerezhetitek be az előfizetésetek mellé, szóval nem árt sietni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár