200 ezer helyett most 12 ezerért tiéd lehet a teljes Borderlands kollekció!

200 ezer helyett most 12 ezerért tiéd lehet a teljes Borderlands kollekció!

Ilyen ajánlat nem sűrűn fordul elő az életben.

Remek időszak ez a Borderlands rajongók életében, hiszen a videójáték-adaptáció mozis premierjén túl a Steam is előállt egy kedves gesztussal. Bár lehet mégsem annyira örömteli a dolog, mivel a film úgy tűnik, hogy elképesztően silány lett, az első értékelések alapján minden idők egyik legrosszabbjaként van számontartva, amire például már a Gearboxot birtokló Take-Two vezérigazgatója is elmondta a magáét.

Mindenesetre az egy dolog, hogy szétkapják a kritikusok a produkciót, ennek ellenére talán érdemes lehet egy próbát tenni vele, viszont, ha beülni nem is szeretnél rá, még mindig érdekes lehet számodra a hatalmas leárazás.

A Borderlands Franchise Sale már javában tart, és csak augusztus 22-én ér véget, tehát még bőven van idő szemezgetni a kínálatból.

Milyen játékokat tartalmaz a Steam Borderlands Sale?

Az akcióban nagyjából az összes rész szerepel, kezdve a legelső Borderlands GOTY-tól, amit most 9,89 dollárért gyűjthetsz be (kb. 3600 forint).

Ezeket olvastad már?

Eközben a Telltale féle The Walking Dead-hez hasonló interaktív történeteket kedvelő játékosoknak érdemes lehet vetniük egy pillantást a Tales from the Borderlands és a New Tales from the Borderlands epizódokra, amelyek 14,99 (kb. 5400 forint), illetve 19,99 dollárért (kb. 7200 forint) kaphatóak.

Ha pedig a sorozat mindegyik játékát be akarod zsákolni, a létező összes DLC-tartalommal együtt, akkor szerezd be a Borderlands Collection: Pandora's Box csomagot 34,81 dollárért (kb. 12600 forint) – ez most 94%-kal van leértékelve, és így 201 ezer forint helyett lehet ennyiért a tiéd.

A Steames Borderlands Franchise Sale-ben szereplő ajánlatok teljes listáját itt találod.

Kövess Minket!



Gamer szótár