„A Borderlands szerelmesei nagyon izgatottak lesznek” a Gearbox következő játéka miatt

„A Borderlands szerelmesei nagyon izgatottak lesznek” a Gearbox következő játéka miatt

Talán a közelgő Borderlands filmmel együtt valami ízelítőt is kapunk a következő videójátékból?

Egy interjúban a Gearbox alapítója, Randy Pitchford, arról beszélt, hogy „inkább előbb, mint utóbb” kapunk fejleményeket a következő Borderlands játékról – írja a TheGamer. Az a legkevésbé sem titok, hogy már készül ez a program. Többek között akkor is megerősítette a fejlesztésért felelős cég ezt az információt, amikor a Take-Two Interactive megszabadította őket az Embracer Group ölelésétől kora tavasszal. De mindenképp jó látni, hogy maga Pitchford sem rejtőzik el, ha erről kérdezik.

Amikor megkérdezték tőle, hogy mire számíthatunk, először arról kezdett beszélni, hogy már mindenki tudja, hogy készül ez a játék, majd arról, hogy mikor hallhatunk erről valamit.

„Ó, ember, nem hiszem, hogy túl jó munkát végeztem a tekintetben, hogy elrejtsem a tényt, hogy dolgozunk valamin. Szerintem a Borderlands szerelmesei nagyon izgatottak lesznek amiatt, amin dolgozunk. Ez így elég ködös, de inkább előbb, mint utóbb fogunk beszélni arról, amin dolgozunk, és már alig várom.”

Ezt a gondolatmenetet azzal folytatta Pitchford, hogy tágabb értelemben kezdett beszélni a Borderlands franchise-ról, érintve a játékokat és a hamarosan mozikba kerülő filmet is.

„Azt hiszem, hogy engem genetikailag öröm és boldogság okozására alkottak, hogy szórakoztatást nyújtsak. Szeretem a filmeket, szeretem a videójátékokat, szeretem a szórakoztatást. Szóval hálás vagyok, hogy ennyire sok nagyszerű dolog történik a Borderlands körül, és alig várom már, hogy a rajongókkal beszélgethessek azokról a dolgokról, amiken dolgozunk.”

Bár konkrét dátumot vagy hasonlót nem mondott Pitchford, nehéz nem kihallani a szavaiból, hogy már valamiféle bejelentéssel készülődnek a háttérben. Az augusztus elején érkező Borderlands film valószínűleg tökéletes alkalmat nyújtana arra, hogy a fejlesztés alatt álló játékról is lerántsák a leplet, mert várhatóan nagy figyelem övezi majd a premiert. De persze ahogyan a Gearbox alapítója is mondta, a fogalmazása ködös, tehát ne lepődjünk meg, ha egy-két hét helyett inkább hónapokat kell várni rá, hogy végre kapjunk valamilyen ízelítőt a következő Borderlandshoz.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN