Akciódús utolsó előzetessel emlékeztetnek, hogy lassan itt a Borderlands film

Akciódús utolsó előzetessel emlékeztetnek, hogy lassan itt a Borderlands film

Kevin Hart ismét elemében van, még egy szörny fején is áthajt a Borderlands utolsó előzetesében.

Február végén futott be a Borderlands-film első előzetese, ami pont annyira beteg és őrült lett, mint amilyennek egy Borderlandsnak lennie kell. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, lehet sokan már meg is feledkeztek róla. Pedig augusztus 8-án már a mozikban lesz a rendkívül népszerű játékok alapján készített film, melyet Eli Roth rendezett olyan sztárok segítségével, mint Cate Blanchett, Ariana Greenblatt, Kevin Hart és Jack Black.

Hogy egy kicsit felrázza a potenciális – most éppen Deadpool és Rozsomák lázban égő – nézőket a Lionsgate, kiadtak egy új, és egyben utolsó előzetest is a Borderlandshez. Ez a másfél perces összeállítás pedig egy cseppet sem kimértebb a februári elődjénél: Pandora pusztasága, a veszélyes élőlények és a még veszélyesebb emberek között hőseinknek most sincs könnyű dolga. A trailer csúcspontja azonban kétségkívül az a jelenet, amikor egy Kevin Hart által vezetett autóval robbannak át egy óriási szörny fején:

Aki esetleg azt várná, hogy a Borderlands film a játékokat viszi a képernyőre, valószínűleg lesújtó lesz számára ez az alkotás. A Gearboxot alapító Randy Pitchford már hónapokkal ezelőtt leszögezte, hogy egy bár azokból merítő, ugyanakkor azoktól teljesen független univerzumot láthatunk majd kibontakozni a filmvásznon:

„Az egyik legjobb dolog ebben a projektben az, hogy létrehoztunk egy filmes univerzumot, amely nagyon jól elvan a videojáték-univerzum mellett. És persze ott vannak a karakterek, akik egy az egyben hitelesek, sőt, néhány történetszálat is a virtuális világból merítettünk, de ezek egyébként függetlenek a játéktól.”

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár