Hatalmas akciókkal vár a Twitch az idei SUBtember alatt

Hatalmas akciókkal vár a Twitch az idei SUBtember alatt

Mindenki nyer a Twitch SUBtember akcióival, mert te olcsóbban jutsz a feliratkozásokhoz, a kedvenc streamereid zsebéből pedig egy fillért sem veszel ki közben.

Az e heti időjárás alapján még nagyon messze az ősz, de tény és való, szeptemberbe léptünk, elindult az iskola (ahol elveszik a diákok telóit) és most már egyre inkább szürkébbek lesznek a hétköznapok. A szeptember azonban nem csak ezeket jelenti! Hiszen aki már régóta néz streameket a Twitchen, nagyon jól tudja, hogy ez a hónap egyben a SUBtember ideje is. Aki esetleg nem ismerné ezt a fogalmat: a SUBtember egy, a teljes hónapon át tartó promóció, amikor kedvezményes áron fizethetsz elő a kedvenc csatornáidra a platformon, miközben a streamerek ugyanannyit keresnek, mint az év más időszakaiban.

Milyen akciókkal készül a Twitch a SUBtember alatt?

  • Az 1 hónapos feliratkozás 25%-kal kerül kevesebbe,
  • a 3 hónapos sub szintén 25%-kal olcsóbb,
  • a 6 hónapos előfizetés egy csatornára pedig 30%-kal kedvezőbben vásárolható meg.

A SUBtember idén augusztus 29. és október 1. között tart, ekkor tudod kihasználni a fenti lehetőségeket. De ezen felül lesz még pár extra, ami rövidebb ideig tart vagy más jellegű kedvezmény, ám érdemes fontolóra venni:

  • Szeptember 12-17. között 10%-nyi extra bitet tesz a Twitch minden 300 fölötti adományra.
  • Szeptember 26. és október 1. között minden ötödik, az adott csatornán megvett ajándék sub után egy továbbit oszt ki a Twitch a nézők között. Fontos ehhez hozzátenni, hogy ez csak az egy hónapos feliratkozásokra érvényes, de cserében az adományozott tiernek megfelelő lesz a platform ajándéka is.
  • A SUBtember ideje alatt a Twitch Loot Cave-ben elérhető merchandise-ra szóló 20%-os kuponkódot bárki felhasználhatja egyszer, más ajánlatokkal nem összevonva azt. A kód: TWITCHSUB20

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár