Menő easter eggel húzza a PlayStation rajongók idegeit a Sony

Menő easter eggel húzza a PlayStation rajongók idegeit a Sony

Egy teaser képpel sikerült felcsigáznia a közösséget a cégnek.

Hónap óta megy a találgatás és a pletyka, hogy vajon mikor mutatkozhat be és milyen erős lehet a Sony zászlóshajójának számító PlayStation 5 Pro (PS5 Pro) néven emlegetett készülék. Hivatalosan eddig még semmit nem árult el róla a vállalat, de lehet, hogy egy végre egy teaser formájában ők is elismerték a létezését.

Egy kép jelent meg ugyanis a PlayStation.Blog oldalán, és bár elsősorban a konzol harmincadik születésnapjáról szól a bejegyzés, azt évforduló alkalmából mi lenne jobb ajándék, mint az új verzió bejelentése – vagy éppen kiadása. Sőt, azt is megtudtuk, hogy kivételes ajánlatokkal is készülnek ebből az alkalomból: ingyenes próbahetet kap majd a Gran Turismo 7, de egyes soundtrackeket is elérhetővé tesznek majd. évfordulóját, részletezve az olyan közelgő ajánlatokat, mint a Gran Turismo 7 ingyenes kipróbálási időszaka és a digitális játékzenék. Az üzenet végén azzal hype-olja a rajongókat, hogy a közeljövőben további bejelentések várhatóak.

Az igazán lényeges dolog viszont a szemnek láthatatlan, de persze a sasszeműek előtt ez sem maradt titokban. A képet jobban megvizsgálva kiszúrtak egy új dizájnt. A három csík egy teljesen új külsőre vagy verzióra utalhat.

A Sony a konzol 2020-as megjelenése óta újdonsággal előrukkolt már, nemrég például az egycsíkos PS5 Slimet is piacra dobták, viszont három még egyetlen egy konzolukon sem volt. A harmincadik évforduló alkalmából pedig a legnagyobb durranás tényleg az lenne, ha bemutatnák vagy megkapnánk a PS5 Pro-t. Éppen ezért egyre többen vélik úgy, hogy nem kell már sokat várni a tényleges leleplezésre.

Ezeket olvastad már?

A Sony állítólag valamikor az idei ünnepi szezonban szeretné meglepnie a rajongókat az új masinával, a hivatalos debütálásra pedig valószínűleg a Tokyo Game Show előtt kerülhet sor.

Kövess Minket!



Gamer szótár