Kapaszkodj meg, pedofil botránya után mégis visszatér Dr DisRespect!

Kapaszkodj meg, pedofil botránya után mégis visszatér Dr DisRespect!

A pontos dátumot elárulta, de az időpontot és a platformot nem osztotta meg a híres tartalomgyártó.

Ha ez a napod kicsit szürkébb az átlagosnál, akkor ez a hír pont neked való. A Youtube egyik koronázatlan királya, Dr DisRespect ugyanis megerősítette, hogy szeptember 6-án, pénteken visszatér és ismét kamera elé ül. Doc egykor a világ egyik legjobb streamere volt. Hatalmas rajongótábort épített ki a Twitch-en, és hasonló sikereket ért el a YouTube-on is – miután egy tiltást követően át kellett jönnie erre a platforma –, bár több ellentmondás balhéja is volt az évek során.

Többször kitiltották már Twitchről, de legutóbbi eset már véglegesnek bizonyult. Évekkel azután, hogy Dr DisRespectet száműzték a lila platformról, napvilágot látott az indok is. Elvileg üzeneteket váltott egy kiskorúval a Twitch Whispers-en keresztül. Az üzeneteket és azok témáját sosem hozták nyilvánosságra, de egy azóta egy törölt Twitter-nyilatkozatában doki elismerte, hogy időnként helytelen módon zajlott a kommunikáció közöttük.

E beismerés nyomán a YouTube demonetizálta a streamer csatornáját, Dr DisRespect pedig szüneteltette a tevékenységét, hiszen egyetlen forintot nem kapott a videói után már. Az elmúlt hetekben már pedzegette a visszatérését, bár utalt rá, hogy ez nem feltétlenül a streaming révén történik majd meg. Bármilyen formát is öltsön a visszatérése, úgy tűnik, szeptember 6-án, pénteken történik meg. Ezt egy videóban is megerősítette, melyben egy motorcsónakkal száguld egészen egy arénáig, majd felvillan a „TOMORROW” felirat. Konkrét időpontot viszont nem említett meg, és azt sem, hogy hol kerülhet rá sor. Lehetséges, hogy a YouTube-on, de akár máshol is felbukkanhat az internetes celeb.

Egyesek már azt találgatják, hogy a Kicken debütál, mivel a csatornáját demonetizálták, de ez még nem derült ki. Maga a Kick is tett rá utalást, hogy náluk nem lenne probléma a streamerrel, ha felbukkanna a platformon, de amíg ez ténylegesen meg nem történik, nem tudjuk biztosan, hogyan reagálna a cég. Amíg nem ad további felvilágosítást a terveiről, addig csak találgatni lehet.

Borítókép forrása: David Becker/Getty Images

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár