Harry Potter és a sportok – Ezekkel játszunk a hétvégén

Harry Potter és a sportok – Ezekkel játszunk a hétvégén

Ezek a napok sem telhetnek el szuper játékok nélkül.

Szerencsére a Concord gigászi bukása nem árnyékolta be az elmúlt hetet, hiszen számos izgalmas cím látott napvilágot, melyek sikeresen elnyerték a közönség tetszését. Ezeket érdemes lehet elővenni a hétvégén, meg persze az éppen rendelkezésre álló ingyenes címeket. Mutatjuk, hogy mi mivel játszunk a napokban.

Ezeket olvastad már?

 Harry Potter Quidditch Champions 

A 2023-as évet a Hogwarts Legacy uralta, azonban sokaknak csalódást okozott, hogy a Harry Potter univerzumának elengedhetetlen sportja, a kviddics nem kapott szerepet benne. Akik ebbe a csoportba tartoznak most fellélegezhetnek, ugyanis a héten debütált a Harry Potter Quidditch Champions, melyben többféle módon is kipróbálhatjátok ezt a fantasztikus sportot. Itt az ideje, hogy egyedül vagy barátaid társaságában belevágj a kalandba.

 Age of Mythology: Retold 

Végre megjelent az Age of Mythology franchise legújabb része, a Retold, ami szó szerint új korszakot hozott a sorozat történetébe. A szeptember 4-én debütált játék az előzetes várakozásoknak megfelelően szuper fogadtatásban részesült, így a műfaj kedvelőinek kötelező darab. Bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz róla.

 Football Manager 2024 

A Football Managert a foci szerelmeseinek valószínűleg nem kell bemutatnom, azonban van egy hír, melyről feltétlenül értesülnie kell mindenkinek. Az Epic Games egészen csütörtökig ingyen letölthetővé tette a Football Manager 2024-et azoknak, akik ellátogatnak a Store-ba. Az eredeti ár 19 900 Ft lenne, tehát bűn lenne kihagyni ezt a remek lehetőséget, akkor is ha játszottál már a korábbi részekkel, és akkor is ha nem.

 Astro Bot 

Szeptember 6-án vált elérhetővé az Astro Bot, ami egy PS5-ös platformáték. Irány az űr, hogy különböző izgalmas kalandokban vegyél részt. „A PS5 anyahajó tönkrement, így ASTRO és robotlegénysége szétszóródott a galaxisok között. Ideje meglovagolni hű Dual Speederedet több mint 50, mókával, veszéllyel és meglepetésekkel teli bolygón. Utad során hozd ki a legtöbbet ASTRO új képességeiből, és találkozz újra a PlayStation-univerzum ikonikus hőseivel!" – áll a játék leírásában.

 Sniper Ghost Warrior Contracts 

Az Epic Games a Football Maneger 2024-en túl egy másik ingyenesen bezsebelhető játékkal is kedveskedik nekünk, mégpedig a 2019-es Sniper Ghost Warrior Contracts személyében. Állj bérgyilkosnak, és használd a legmodernebb fegyvereket célpontjaid kiiktatásához. Ha jól taktikázol, hatalmas hírnevet szerezhetsz magadnak. A játék eredeti ára 12 000 forint lenne.

Kövess Minket!



Gamer szótár