Amouranth csatornáit már ne is keresd Youtube-on

Amouranth csatornáit már ne is keresd Youtube-on

Úgy tűnik megunta a Youtube Amouranth viselkedését, és végül megváltak tőle, aminek hangot is adott a népszerű streamer.

Kaitlyn Siragusa az egyik legismertebb és legnagyobb tartalomgyártó az interneten a hölgyek közül, korábban meghódította már a Twitchet, majd később a Youtube-ot is, de Twitteren és egyéb platformokon is rajongók százezrei, ha nem millió követték. Korábban már megosztottuk veletek, hogy egy túlságosan is kihívó videó miatt a Youtube letiltotta az ASMR csatornáját, aminek hangot is adott Amouranth, de végül nem kapta vissza. A szexuális tartalom miatt történt ban kapcsán még kapott egy értesítést, azonban úgy tűnik az oldal üzemeltetői megelégelték a jelenlétét a platformon.

Amouranth osztotta meg követőivel, hogy most már a fő csatornája sem elérhető, ha pedig ez nem lenne elég, akkor még a Premium előfizetéses fiókját is megszüntették. Ha bárki megpróbál rákeresni, akkor egy nagyítóval felvértezett majom és a „404 Not Found” felirat fogadja: „Try search for something else”.

Frusztrációjának a Twitteren adott hangot:

„Töröltétek a fő YT-csatornámat. Nem volt semmilyen sztrájk vagy szabálysértés

Ugyanezen a néven (ugyanabban az értesítő e-mailben) eltávolították a személyes YouTube-csatornámat is, amelyre még csak nem is készítek tartalmat - csak YouTube Premium előfizetésem van rajta..... Mi lesz a következő, kiiktatod a Gmailemet és a kereséseimet is, ezzel arra kényszerítve, hogy a Binget használjam?”

Egyes források azt állítják, hogy a fő csatornájához kapcsolódó tiltás az ASMR-tartalmai miatt történhetett meg. Ugyanakkor furcsának tűnik, hogy a személyes profilját is kibannolták, pedig oda egyetlen videót sem töltött fel, pusztán a reklámmentes funkció miatt tartott fent. Nem mintha ez nagy vigasz lenne Amouranth számára, de legalább még megvan neki a 6,3 millió követővel rendelkező Twitch és a Kick (246k feliratkozó) csatornája, amire támaszkodhat, amíg megpróbálja megoldani a YouTube-tal fennálló problémáját.

Kövess Minket!



Gamer szótár