Ha eddig kifogott rajtad az Elden Ring DLC főbossa, most fellélegezhetsz

Ha eddig kifogott rajtad az Elden Ring DLC főbossa, most fellélegezhetsz

Befutott egy frissítés az Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC-hez, amely a javításokon túl egy fontos változtatást is magával hozott.

A Fromsoftware legújabb soulslike címétől nem idegenek a brutális bossharcok, de Promised Consort Radahn hamar hírnevet szerzett magának, mert a játékosok nagy része képtelen legyőzni. Elképesztő sebzése, mozgási sebessége, reakcióideje és varázslatai miatt mindenkit kizsigerel, aki nem a legjobb formáját hozza ellene. És ez még azelőtt van, hogy bárki is elérné a második fázisát. Már korábban is panaszkodott a közösség, hogy egyébként is elég nehézre sikeredett a kiegészítő, emiatt a fejlesztőknek bele is kellett nyúlnia a játékba.

Azoknak, akik még mindig nem bírtak elbánni a Shadow of the Erdtree legerősebb lényével, a FromSoftware segítő kezet nyújt az 1.14-es patch-el. Az Elden Ring hivatalos honlapja szerint gyengítették ugyanis Consort Radahn, ezáltal könnyebb lesz ellene a harc.

A leírás szerint csökkent néhány támadásának a sebzése és a staminát is kevésbé tünteti el, egyes nem fegyveres mozdulatának hatótávolsága pedig szintén kisebb lett. A csata elején másként cselekszik mostantól és egy-ként támadása is megváltozott, bizonyos akcióira pedig már hamarabb reagálhatnak a játékosok.

Valószínűleg ez a frissítés nem tetszik majd azoknak, akik már korábban legyőzték őt egy izzasztó összecsapásba, bár az is lehet, hogy inkább büszkék lesznek magukra, mert az erősebb Radahn fektették két vállra. Azt nem állítjuk, hogy sokkal könnyebb dolga lesz a játékosoknak az új Radahnnal szemben, de talán egy fokkal több esélyük marad befejezni a kiegészítőt is.

Borítókép forrása: FromSoftware press kit

Kövess Minket!



Gamer szótár