Noob Saibot új trailerrel mutatja be a Mortal Kombat 1 árnyoldalát

Noob Saibot új trailerrel mutatja be a Mortal Kombat 1 árnyoldalát

Sub-Zero megváltozott Haviknak köszönhetően, és úgy tűnik mindenkit el akar pusztítani, aki az útjába kerül.

Nincs már sok, mielőtt berobbanna a Mortal Kombat 1 első nagy kiegészítője, a Khaos Reigns, ezért a NetherRealm Studios mindent megtesz azért, hogy a lehető legnagyobb hype-ot generálja a játék körül. Ennek köszönhetően 3 régi/új karakterrel, illetve 3 vendégszereplővel is bővül majd a paletta – Ghostface, T-1000-es termináro, és Conan, a barbár. Sektor, Cyrax már bemutatkozott az elmúlt hetekben, Noob Saibot viszont csak most kapott egy saját bemutató videót. Ebben megcsodálhatjuk az újjá varázsolt nindzsát, és a sztoriból is kapunk egy nagy adag ízelítőt. Sokaknak egyébként nem tetszik az új dizájnja, és visszasírják a lila színvilágot a zöld helyett, de megnyugodhatunk, mert a belőle kiváló árnyékharcos továbbra is a megszokott színnel operál.

Az átírt történet szerint a Tűzisten Liu Kang új korszakot nyitott a Mortal Kombat történetében, de a multiverzumok révén szinte végtelen számú másik dimenzió létezik. Azik egyiknek épp a káoszért rajongó Havik uralja, aki még Bi-Han lelkét is ellopja, hogy aztán Noob Saibot személyében megalkossa a tökéletes csatlóst. Sub-Zeróként Bi-Han a Lin Kuei kegyetlen nagymestere volt, aki arról álmodott, hogy klánja lesz a Föld legerősebb szervezete. Addig nem nyugszik, amíg a hatalom minden formáját ki nem irtja.

Ezeket olvastad már?

Nagyszerű kombókat láthatunk az új felvételeken, de a szemfülesek kiszúrhatják Shujinko buffját is, de még az X-Ray támadását is felfedték, illetve az egyik kivégzése, valamint az Animality-je is a szemünk elé tárul. Az Animalities (állatokká változnak a harcosok, és úgy intézik el ellenfelüket a meccs végén) a Mortal Kombat 1: Khaos Reigns megjelenésével együtt ingyenes frissítésként lesz elérhető minden játékos számára. A DLC szeptember 24-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re a Steamen és az Epic Games Store-on keresztül, valamint Nintendo Switch-re.

Kövess Minket!



Gamer szótár