Új és népszerű játékmóddal bővül a Space Marine 2, de ne bonts még pezsgőt

Új és népszerű játékmóddal bővül a Space Marine 2, de ne bonts még pezsgőt

A fejlesztők jó hírt hoztak, egyúttal el is szomorították a rajongókat.

A Helldivers 2 lecsengése után úgy tűnik a közösség ki volt éhezve egy hasonló címre, amiben gyakorlatilag egyetlen feladata van az embernek: összerakni egy jó szettet és elmerülni az idegen lények likvidálásában. Nem véletlenül imádták az év elején debütáló Helldivers 2-t, és ennek apropóján az Arrowhead Game Studios alkotása nagyszerű eredményeket ért el, azonban a legutóbbi frissítések nem sikerültek jól és alaposan megritkították a játékosbázist.

Ezt az űrt töltheti be a Saber Interactive legújabb projektje, a Warhammer 40K: Space Marine 2. Űrgárdistaként pazar élvezetet nyújt leszámolni az eretnekekkel és a Tyranid csordákkal. Legutóbb a World War Z-t dobták piacra, és ebben a két címben felbukkanó Swarm Engine bizony nagy lehetőségeket rejt magában. A hamarosan megjelenő John Carpenter's Toxic Commando ugyanezt a technológiát fogja használni, hogy több száz vagy ezer szörnyeteget küldjön rá a játékosokra. Egyelőre viszont egy fontos dolog hiányzik a Space Marine 2-ből, amit már a játékosok is szóvátettek.

Lesz horda mód a Space Marine 2-ben?

Lesz bizony! Azonban üröm az örömben, hogy a Space Marine 2 a Saber Interactive állítása szerint csak valamikor a 4. szezon során, 2025-ben bővül ezzel az új móddal. Ez pedig még eléggé messze van, de legalább már biztossá vált, hogy megkapjuk.

Ha játszottál már a World War Z-vel, amelyben alapból benne volt ez, akkor már tudod, hogy mire számíthatsz majd a Space Marine 2 esetében. Valószínűleg pontokat kell majd védeni, miközben ádáz csatát vívunk a Tyranidák hordáival, és egyre nehezebb hullámokban vágjuk le az ellenséget. Ha esetleg nem bírnád ki addig, íme néhány olyan cím, amelyben a World War Z-n kívül már létezik a horda mód:

  • Killing Floor 2
  • GTFO
  • Left 4 Dead 2
  • Back 4 Blood

Kövess Minket!



Gamer szótár