Napokon belül búcsút inthetünk a Space Marine 2-t kínzó problémáknak

Napokon belül búcsút inthetünk a Space Marine 2-t kínzó problémáknak

Az első update már úton van, és végre megszünteti majd a frusztrációt okozó tényezőket.

Betalált a Warhammer 40K: Space Marine 2. része a játékosoknál, Steamen például már majdnem a 100 ezret is elérte az egyidejű játékosok száma a napokban. A játék kidolgozottsága, a grafika, a Tyranid hordák széttrancsírozása és a multiplayer nyújtotta kellemes szórakozás bőven elegendő sokaknak, hogy hosszú órákat töltsenek el űrgárdistaként. Ennek apropóján a Saber Interactive is előrukkolt egy új bejelentéssel, és megosztották mit tartalmaz az első nagy frissítés. Az update elsődleges célja az összeomlások és a szerverproblémák megoldása, valamint az optimalizálás és a teljesítmény finomhangolása – beleértve a processzor túlmelegedésének javítását is. A patch várhatóan még ezen a héten befut.

A második felvonás a 2011-es eredeti Space Marine folytatásaként szolgál, amely egy akciódús hack-and-slash kalandjáték, és nem meglepő módon a Warhammer 40K egyre bővülő univerzumában játszódik. Annak ellenére, hogy még csak néhány napja érhető el, konzolon és PC-n is nagy sikert aratott, és gyorsan a Steam „Top Sellers” listájának élére került. A Space Marine 2 révén megismerhetünk egy új történetet is, melynek a főszereplője Titus.

Bár a Space Marine 2 hivatalosan szeptember 9-én látott csak napvilágot, azok a játékosok, akik előrendelték a játék Gold vagy Ultra Edition kiadását, már jóval hamarabb belevethették magukat a küzdelembe. Sajnos azonban nem volt problémamentes az indulás, és jó néhány furcsa hibával találta magát szembe a közösség, ez pedig eléggé megnehezítette a kooperatív játékot. Mindenesetre már úton a megoldás, és remélhetőleg ezek után sokkal jobb élményt nyújt majd a második rész.

Ezeket olvastad már?

Ez azonban csak a jéghegy csúcsa, a Space Marine 2 sok mindennel bővül még a jövőben. A korábban bemutatott roadmap alapján nagyszerű időszak vár az űrgárdistákra, és az egyik ilyen újdonság már októberben beköszönt, ekkor debütál ugyanis a második szezon, amely aztán az esztendő végéig tart. Számos új elemet és funkciót hoz magával, például egy új ellenségtípust, több nehézségi fokozatot és egy vadonatúj műveleti térképet is fel lehet majd fedezni.

Borítókép forrása: Saber Interactive press kit

Kövess Minket!



Gamer szótár