Bejön a Dragon Ball GT? Akkor a DB: Sparking Zeróról nem tudsz majd lejönni!

Bejön a Dragon Ball GT? Akkor a DB: Sparking Zeróról nem tudsz majd lejönni!

A Dragon Ball: Sparking Zero legújabb előzetese új karakterekről rántotta le a leplet.

Attól a pillanattól kezdve, hogy lehullott a lepel a Dragon Ball: Sparking Zeróról – a régóta várt negyedik Budokai Tenkaichi játékról –, a sorozat rajongóinak egyetlen nagy kérdése volt: vajon a Dragon Ball GT karakterei (amelyeket Toei gyakran nem tart kanonikusnak és lesöpörte őket) bekerülnek-e a játékba, vagy a Super Saiyan 4 Goku & Vegeta, illetve Gogeta DLC-ként debütálhat majd?

A Sparking Zeroba bekerülő harcosok listája mindig is az egyik legnagyobb beszédtémát szolgáltatta a széria során, de tekintve, hogy eddig mennyire a Superre és a Z-re koncentráltak a fejlesztők, valószínűtlennek tűnt, hogy minden Dragon Ball-sorozat képviselteti magát benne. Ez azonban az új trailerrel megváltozott, ugyanis végre megerősítést nyert, hogy a GT is tiszteletét teszi a negyedik felvonásban.

Az új kedvcsinálóban sem hagyták ki a trollkodást, ugyanis a látszat szerint egy Superről szóló előzetest nézhetünk végig, de aztán vált, és meglepetésünkre egy másik szériát vesz elő. A látottak alapján egy jó adag karaktert kapunk a GT-ből, de szerencsére itt lesz velünk a gyermeki formájú Goku és egészen a Super Saiyan 4-es alakjáig elmegyünk, de ugyanez a helyzet Vegetával is, rajtuk kívül pedig feltűnik még Omega Shenron, Majuub és még a Super Saiyan 4-es Gogeta is. Ez nem a szériában is megjelenő harcosok teljes listája, mivel néhányan kimaradnak, mint például Syn és Eis Shenron, de ez még örömkönnyeket csalt a rajongók szemébe, hisz mostanáig úgy tűnt, ismét lemondhatnak a GT-ről.

Figyelembe véve, hogy a rajongók már régóta kérik, hogy a GT szerepeljen a Sparking Zeróban, nagy győzelem, hogy DLC-ként kell várni rájuk, mint a FighterZ esetében.

Borítókép forrása: Spike Chunsoft, Inc. press kit

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár