Ingyenesen játszhatóvá vált az egyik legjobb vámpíros kalandjáték!

Ingyenesen játszhatóvá vált az egyik legjobb vámpíros kalandjáték!

Az akció csak limitált ideig tart, de utána még egy hétig jóval olcsóbban be lehet rá ruházni.

Ki ne szeretné az ingyenes Steam hétvégéket? Kipróbálhatunk ilyenkor egy új játékot, mindenféle kötöttségek nélkül. Ha nem tetszik, akkor sincs baj. Ha viszont tetszik, akkor azzal csak nyersz, főleg mert ilyenkor általában az akció lejárta után egy ideig jutányosabb áron lehet beszerezni az aktuális játékot. Szóval ha még nem próbáltad ki a V Risingot, akkor itt a lehetőség. A Stunlock Studios egy extra hosszú ingyenes hétvégét tart Steamen, és ha bejön, akkor 30 százalékkal olcsóbban a tiéd lehet – 34.99 helyett most 24.99 dollárért [14 helyett 9 ezerért].

A 2024-ben már így is elég sok nagyszerű túlélőjáték jelent meg. Az Enshrouded, a Once Human, a Palworld, a Soulmask és a hamarosan megjelenő Dune Awakening gyakorlatilag a bőség zavarát idézte elő. Ebben a káoszban lehet, hogy elkerülte egyesek figyelmét a V Rising. Már 2022-ben napvilágot látott a korai hozzáférésű verziója, végleges formát azonban csak idén öltött a játék, és az 1.0-ás frissítés év elején debütált. A gótikus-nyitott világban játszódó alkotásban egy hosszú durmolást követően felébredő vámpírról szól. A környezet tele van veszélyekkel, de igazi túlélő módjára nyersanyagokat kell felkutatni, hogy felépíthesd álmaid kastélyát, emellett kitanulhatod a legjobb vámpír képességeket is, mielőtt szembeszállhatnál magával Drakulával.

A kaland azonban nem ilyen egyszerű, mivel a V Risingban van néhány különleges tényező. Éjszaka a sötétben szaladgálhatsz a környéken, de nappal az árnyékban kell maradnod, különben porrá égsz. Eközben az emberek lehetnek számodra a túlélés záloga, de a vámpírbirodalmad kiépítése közben a szolgának is befoghatod őket. Egyedül is neki lehet vágni a kalandnak, de coopban is működik a dolog, de van benne PvP játékmód is.

Ezeket olvastad már?

A Stunlock Studiosnak köszönhetően szeptember 12., csütörtök és szeptember 16., hétfő között ingyen és bérmentve lehet vérszívósat játszani a V Risinggal a Steamen. Ha ezek után bejön a játék, a V Rising 30%-os, az összes DLC pedig 20%-os kedvezménnyel kapható egészen szeptember 24-ig, keddig.

Borítókép forrása: Stunlock Studios Steam press kit

Kövess Minket!



Gamer szótár