Ha Star Wars és Marvel fan vagy, imádni fogod a Disney+ új csatornáját

Ha Star Wars és Marvel fan vagy, imádni fogod a Disney+ új csatornáját

Ehhez viszont nem árt egy kicsit jobban kinyitni a pénztárcát is.

A Disney nem lehet éppenséggel túl boldog, az utóbbi időben eléggé rájuk jár a rúd, és nem elég, hogy csúnyán megbukott a Star Wars: Az akolitus, de a Hófehérke előzetese is irdatlan nagy gyűlöletnek örvend a rajongók körében. Ennek ellenére a stúdió nem szándékozik visszavonulót fújni, sőt, egy új, és érdekes ötlettel rukkoltak elő. Hamarosan útjára indítanak ugyanis egy vadonatúj, és különleges MCU- és Star Wars-központú csatornát a Disney+-on.

A platform jelenleg is az egyik legnagyobb a piacon, mióta 2019 végén elindult. Ráadásul nem is akármilyen gyűjteményük van, hiszen náluk van az összes Star Wars alkotás, valamint a Marvel szinte összes kasszasikere, ami rendkívül sokak számára roppant vonzóvá teszi a streamingszolgáltatót. Már augusztusban megszellőztette a hírt a Disney, hogy be szeretnének törni az éjjel-nappali streaming piacra, és úgy nem is kellett sokáig várni arra, hogy ezeket a terveket véghezvigyék. Még idén elindítják az „always on” címkével ellátott streaming csatornáikat.

A hivatalos csatornanevek: Real Life (dokumentumfilmek és életrajzi filmek), Hallowstream, Throwbacks (nosztalgikus tartalmak), és – ami valószínűleg a legnagyobb érdeklődést fogja kiváltani – Hits and Heroes. Itt folyamatosan pörögnek majd a legjobb Disney, valamint a Star Wars és Marvel alkotásai, és műsorok széles választékát tartalmazza majd. Ezek a csatornák a prémium (reklámmentes) előfizetők számára lesznek elérhetőek, a kínálat pedig havonta frissül majd. Hivatalosan még nem jelentették be, hogy pontosan mely produkciókat lehet majd megtekinteni a Hits és a Heroes csatornán, de valószínűleg számos népszerű MCU-projekt és Star Wars-siker, például a Mandalorian is szerepel majd a listán.

Ezeket olvastad már?

Szeptember elején már elindult két napi 24 órás csatorna a Disney+-on: az egyik az ABC News-ra koncentrált, a másik pedig – ami minden bizonnyal isteni ajándék a szülőknek – a Disney Junior, mely gyerekműsorokat sugároz. Az ebből leszűrt tapasztalatok is azt mutatják, hogy 

Kövess Minket!



Gamer szótár