Kitálalt egy streamer, Aquaman megalázta a stáb tagjait a Minecraft forgatásán

Kitálalt egy streamer, Aquaman megalázta a stáb tagjait a Minecraft forgatásán

Nem dolgozna együtt többet a színésszel ezek után.

Rachell Marie Hofstetter neve valószínűleg nem cseng ismerősen, de ha azt mondjuk Valkyrae, talán még akkor sem ugrik be senki, pedig a hölgy elég komoly követőbázissal rendelkezik, mind Youtube-on, mind Instagrammon – előbbin 4.1, utóbbin 3.4 millióan követik figyelemmel munkásságát, emellett TikTokon is összegyűjtött maga mellé 2.4 millió embert.

Persze a mai világban lehetetlen ismerni minden influenszert meg celebet, hiszen ezeknek a platformoknak köszönhetően mindennap felbukkan valaki, aki óriási hírnévre tesz szert – sajnos a legtöbb esetben a semmitmondó tartalmaival.

Mindenesetre Valkyrae most azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy erőteljesen leszólta Jason Momoát. A Hot Ones című műsorban (egyre csípősebb szószokat próbálnak ki a vendégek és közben interjút adnak) kapta meg a kérdést, hogy élete során ki volt számára a legvisszataszítóbb ismert ember, akivel együtt dolgozott. Nem köntörfalazott a lány, és megemlítette Momoát, méghozzá a Minecraft film kapcsán. Valkyrae kapott egy cameo szerepet az élőszereplős adaptációban, melynek Jason Momoa az egyik főszereplője, és elmondása szerint eléggé kiábrándító volt a forgatás.

Elmesélte, hogy az egyik szünetben rajtakapta Momoa-t, amint szidja a stáb tagjait, nem is akármilyen módon. Ez pedig eléggé felbosszantotta a tartalomgyártót.

„Láttam, ahogyan verbálisan bántalmazza a stábtagokat, és ez elég kiábrándító volt. Egy nagyon intenzív és érzelmes jelenet után voltunk, és talán még mindig a karaktere bőrében ragadt, nem tudom. Csak meglepett, ahogy a stáb néhány tagjával bánt.

Nagyon dühös volt rájuk, hogy valamit nem jól csináltak a beállításoknál, meg ilyenek. Csak pipa volt, nagyon, és ordított. Azt gondoltam, hogy ez nem egy jó munkakörnyezet, én nem szívesen dolgoznék ilyen körülmények között.”

Nem ez az első eset, hogy Momoa helytelen viselkedéséről számol be valaki. Tavaly például a Variety közölt egy riportot, amelyben azt állították, hogy részegen jelent meg egy forgatáson. De 2017-ben ezen felül előkotorták és elterjesztették a neten egy 2011-ben elsütött nemi erőszakkal kapcsolatos viccét is. Szóval úgy látszik a csupaszív, mindig mosolygós színész sem feltétlenül a legkedvesebb teremtés, és nem lehet vele olyan könnyű együtt dolgozni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár