Napokon belül ezekkel a horrorisztikus pályákkal bővül a CoD: MW3

Napokon belül ezekkel a horrorisztikus pályákkal bővül a CoD: MW3

Csak erős idegzetűeknek ajánlott a játék legújabb frissítése.

Habár a halloween még viszonylag messze van, soha nem lehet túl korán elkezdeni a hasonló eseményekre való hangolódást. Ahogy megannyi játék esetében, a Call of Dutynál is hagyománnyá vált, hogy ilyenkor a rémisztő atmoszféráé a főszerep, ezért évről évre megrendezésre kerül a The Haunting, amit most a szeptember 18-án érkező Modern Warfare 3 Season 6 hoz el nekünk. Ahogy az lenni szokott, most is számos olyan a halloweenhez kapcsolódó tartalomra számíthatunk, mint például horrorisztikus kinézetek és pályák.

Az első Season 6 előzetes felfedte, hogy olyan skinek válnak majd megvásárolhatóvá mint a Terrifier filmek brutális bohóca  Art The Clown –, vagy Michael Myers, akinek a neve szinte egybeforrt már az ünnepével. Ami azonban még ezeknél is izgalmasabb, hogy két teljesen új, erre az alkalomra készült térkép is elérhetővé válik, melyeket az alábbi videóban tekinthettek meg.

A Drive Thru és a Mad Cow is 6v6 multiplayer pálya, a kedvcsináló pedig elképesztően magával ragadóra sikerült, legszívesebben már most belevágnánk a dolog közepébe. Előbbi témája egy bohócos étterem, míg a Mad Cow hangulata inkább egy vágóhídat idéz. A rajongóknak természetesen rögtön leesett az álluk, mikor meglátták ezeket az alkotásokat, és rajtuk kedvenc horror karaktereiket. A Season 6-os frissítés szeptember 18-án válik elérhetővé.

„Bárki is készítette idén az MW3 előzeteseit, komolyan kapnia kéne fizetésemelést." – írja egy rajongó.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár