Több mint 1500 akciós játékkal vár a GOG, mutatjuk a legjobbakat

Több mint 1500 akciós játékkal vár a GOG, mutatjuk a legjobbakat

Most akár 93%-kal olcsóbb címekkel is találkozhattok.

A GOG kínálatában gyakran találkozhatunk fergeteges leárazásokkal, azonban most történelmi pillanathoz érkeztünk, hiszen egyszerre négy különböző akció is elindult a weboldalon, aminek a következtében összesen több mint 1500 alkotást gyűjthetünk be, az eredeti áruknál jóval olcsóbban. Jelen pillanatban is zajlik a "Weekly Deals", a "Thunderful Publishing Sale", az "Adventure Games Promo" és a "Pixel-Art Promo", így tömérdek játék közül válogathatunk.

Számos cím minden idők legalacsonyabb áráért adható a könyvtárunkhoz. Többek között a Sherlock Holmes: The Awakened 75%-os, a Song of Nunu: A League of Legends Story pedig 50%-os leárazást mutat. Érdemes átböngészni az egész kínálatot – ezt IDE KATTINTVA teheted meg –, de hogy kicsit segítsek, az alábbi galériában összeszedtem 10 olyan címet, melyek valószínűleg a legtöbbeteket érdekelnek.

Ezeket olvastad már?

Sherlock Holmes The Awakened – 9.99 dollár

A galériáért kattints a képre!

Ha mindez nem lenne elég, akkor látogassatok el az Epic Store-ba, ahol egészen csütörtökig többek között egy 24 000 forint értékű kooperatív játékot is behúzhattok.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár