Nem csak férfiak, de erős női karakterek is lesznek a Pingvinben

Nem csak férfiak, de erős női karakterek is lesznek a Pingvinben

Lauren LeFranc showrunner szerint a Pingvin olyan gengszertsorozat lesz, amelyben a női karakterek is hangsúlyosak lesznek.

Colin Farrell még azelőtt magára ölti a Denevérember egyik legrégebbi ellenfelének szerepét, hogy a Robert Pattinson főszereplésével érkező Batman 2 befutna a mozikba. Bár a miniszéria fókuszában Oswald Cobblepot, ismertebb nevén Pingvin áll majd, erős nőkből sem lesz hiány. Erről Lauren LeFranc showrunner beszélt a Total Filmnek, amikor azt mondta, jó lehetőséget látott a Pingvinben arra, hogy komplexebb nőkaraktereket is bevonjon a krimi műfajába.

A hagyományos krimikben a nők ritkán olyan érdekesek, mint a férfiak, ezt pedig egy lehetőségként éltem meg arra, hogy amellett, hogy tisztelettel nyúlok a műfajhoz, némiképp fejlesztem is azt” – mondta a showrunner.

A széria közvetlenül a 2022-es Batman eseményei után és a második film története előtt játszódik, és azt mutatja be, hogyan lett Oswald Cobblepotból a gothami alvilág feje. A hatalomhoz való út erőszakkal, manipulációval és mocsokkal van kikövezve, de Pingvinnek ez persze nem nagy ár azért cserébe, hogy átvegye a megboldogult maffiavezér, Carmine Falcone helyét a sorban. Ehhez azonban a keresztapa felnőtt gyermekeinek, Sofiának (Cristin Milioti) és Albertónak (Michael Zegen) is lesz egy-két szava, akárcsak a rivális maffiafőnöknek, Salvator Maroninak (Clancy Brown).

LeFranc korábban így nyilatkozott a Batman spin-off sorozatáról: Ez egy elképesztő történet Ozról, mielőtt valóban feljutott volna a csúcsra. Oz világában vagyunk. A város alvilágában járunk. Óz a mozgató és a felbujtó. Nem lehet megbízni benne. Nagyon okos és nagyon módszeres, ugyanakkor rendkívül impulzív is. Nem tudod megjósolni, mit lép majd következőnek. ” 

A nyolc epizódot számláló Pingvin sorozat szeptember 20-án rajtol el a Maxon. Ti várjátok már? 

Borítókép forrása: Max

Kövess Minket!



Gamer szótár