Hivatalos: Margot Robbie a The Simsből is élőszereplős filmet készít

Hivatalos: Margot Robbie a The Simsből is élőszereplős filmet készít

A világ legnépszerűbb életszimulátora, a The Sims élőszereplős feldolgozást kap, a projekt mögött Margot Robbie produkciós cége áll. 

A nagy sikerű életszimulátor kiadója, az Electronic Arts (EA) hivatalosan is megerősítette, hogy az Amazon MGM Studios-szal együtt dolgozik a The Sims élőszereplős változatán - számolt be a BBC. Minden idők egyik legsikeresebb videójáték sorozatát a Maxis fejleszti, első része pedig még 2000 februárjában került a boltokba. Jelenleg a negyedik résznél jár a széria, amelyet még 2014 adtak ki, és bár úgy lehetett tudni, hogy már készül a soron következő, ötödik játék is Project René néven, amiért egy fillért sem kért volna a kiadó, mint nemrégiben kiderült, az EA úgy döntött, hogy nem készül el a The Sims 5, helyette inkább más formában bővítik tovább a franchise-t.

És miközben a rajongók türelmetlenül várják a folytatást (ami tehát nem az ötödik rész lesz), készül a The Sims élőszereplős adaptációja is, amiről már biztosan tudjuk, hogy Margot Robbie produkciós cége, a LuckyChap gyártja majd, továbbá a rendező személye is megerősítésre került: a Lokit is jegyző Kate Herron foglalhat majd helyet a direktori székben. Kiderült továbbá az is, hogy Briony Redman brit író és komikus lesz a készülő film társszerzője, aki többek közt Ki vagy, Doki? epizódokon is dolgozott. Ennél többet viszont nem árult az Electronic Arts, ugyanakkor azt ígérték, hogy a játékok 25. évfordulójára (azaz jövőre) több titokra is fény derül majd.

Margot Robbie egyébként egy Monopoly-filmen is dolgozik, egyelőre azonban semmi konkrétum nem látott napvilágot a társasjáték alapján készülő film kapcsán. A Barbie sztárja februárban a Varietynek azt nyilatkozta, hogy több olyan filmet akar csinálni, mint a Barbie, mivel szerinte szükség van hasonlóan merész, eredeti ötletekre, amelyek mögé tehetséges rendezők állnak be, és nagy költségvetéssel készülnek.

Borítókép forrása: Steam 

 

Kövess Minket!



Gamer szótár