Az EA lemondott a The Sims 5-ről, ezt kapjuk helyette

Az EA lemondott a The Sims 5-ről, ezt kapjuk helyette

Úgy tűnik, hogy nem lesz folytatás.

A rajongók már egészen beleélték magukat abba, hogy hamarosan elérhetővé válhat a The Sims 5, hiszen az idők során egyre több újdonság derült ki a sorozat következő részéről, valamint korai felvételek és képek is kiszivárogtak róla. Ezért is lepett meg mindenkit egy volt alkalmazott júliusi szivárogtatása, mely szerint az EA titokban elkaszálta a projektet. A pletyka azóta sem megerősítve, sem cáfolva nem lett, egészen mostanáig. Az EA a minap egy, a Varietynek adott interjú során árulta el, hogy mégsem érkezik a The Sims 5, helyette inkább továbbra is a 4. részre, valamint a franchise bővítésére összpontosítanak.

Hogy ez a döntés mindenki számára értelmezhető lehessen, Kate Gorman – a The Sims ügyvezető igazgatója és az EA alelnöke – elárulta, hogy The Sims franchise-ra úgy kell gondolni, hogy kezdődött a Sims 1-el, majd folytatódott a Sims 2-vel, később a Sims 3-mal, végül annak pedig a Sims 4 vette át a helyét. Ezek a részek egymást helyettesítették, azonban egy új korszakot szeretnének elhozni, melyben nem a korábbi projekteket szeretnék lecserélni, hanem az univerzumot gyarapítani.

„Ez azt jelenti, hogy továbbra is HD szimulációs élményt fogunk nyújtani, és elhozzuk amit az emberek az 5. résztől szerettek volna megkapni – de ez nem jelenti azt, hogy elölről kell kezdened, visszaállítjuk az összes fejlődésed, és úgy érzed, hogy elveszíted azt a csodálatos dolgot, amelyet a 4-ben elértél." – magyarázta Gorman.

Ez tehát azt jelenti, hogy egy következő rész helyett továbbra is folyamatos frissítésekre számíthatunk, melyek a szokásos kéthavi rendszerességgel érkeznek majd. Idővel majd kiderül, hogy az EA jól döntött-e, és valóban soha nem lesz már 5. rész, vagy csak idő kérdése, hogy átvegye a stafétát.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN