Az EA döntésének hála, végtelen mennyiségű tartalommal bővülhet a The Sims 4

Az EA döntésének hála, végtelen mennyiségű tartalommal bővülhet a The Sims 4

Már nem is kell sokat várnunk arra, hogy megérkezzenek.

Mondanám, hogy mindenki meglepetésére de pletykákból már sejteni lehetett, hogy ez lesz –, Kate Gorman – a The Sims ügyvezető igazgatója és az EA alelnöke – a minap elárulta, hogy a továbbiakban nem terveznek a The Sims 5 kiadásával, helyette inkább máshova helyezik a fókuszt. A döntés lényege, hogy nem szeretnének ismét egy helyettesítő részt létrehozni, ezzel a kukába dobva a 4-et, hanem inkább a játék univerzumának a bővítésén, és folyamatos további tartalmak hozzáadásán fognak dolgozni. Gorman azt is kiemelte, hogy ez a következő résztől elvárt újdonságok rövidesen történő érkezését is jelenti, ráadásul rengeteg tartalomkészítői anyagra is számíthatunk, hiszen a jövőben megengedik az ezen munkálkodóknak, hogy hivatalosan elérhetővé tegyék az alkotásaikat.

Az EA már eddig is együttműködött különböző tartalomkészítőkkel, hogy vadiúj készletek kerüljenek a játékba, azonban ez a lehetőség a jövőben jóval nagyobb körben elérhető lesz, és az eddigieknél monumentálisabb alkotásokra számíthatunk.

„A kreativitás régóta a The Sims franchise alapértéke, és megszállottan szeretjük látni és bemutatni azt a hihetetlen tehetséget és művészetet, amely szűk közösségünkben él. Az alkotók támogatási módjainak bővítésére irányuló törekvés vezetett el bennünket a The Sims 4 Creator Kitshez. Ezeket a készleteket közösségi alkotók tervezték és építették, hogy új kollekciókat hozzanak létre, amelyek egyedi stílusokat és friss történetmesélési lehetőségeket tartalmaznak” – magyarázták.

Az új Creator Kitsek első darabjai idén novemberben fognak megjelenni, és elérhetőek lesznek a jelenlegi készletek mellett – minden platformon. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen ára lesz ezeknek a tartalmaknak, de ha az eddigi gyakorlat folytatódik, akkor körülbelül 5 dollár kiadásával kell számolnunk egy-egy készlet esetében.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár