Ghostface először mutatja meg magát a Mortal Kombat 1 DLC-jenek új előzetesében

Ghostface először mutatja meg magát a Mortal Kombat 1 DLC-jenek új előzetesében

Az MK1 Khaos Reigns DLC launch trailere nem véletlenül hozta lázba a rajongókat.

A Warner Bros. Games nem várt tovább és közzétette a Mortal Kombat 1: Khaos Reigns – a játék teljesen új kiegészítőjének – hivatalos trailerét, mely szeptember 24-én 17:00-tól lesz elérhető PlayStation 5, Xbox Series X|S és Nintendo Switch konzolokon, valamint PC-n (a Steamen és az Epic Games Store-on keresztül).

Még több részletet árul el az előzetes az alapjátékban megismert történet folytatásából, és egyre inkább megérezzük a könyörtelen Titan Havik fenyegetéseit. Ahhoz, hogy megfékezzék a veszedelmet, a Föld védelmezőjének, Liu Kangnak össze kell gyűjtenie bajnokait és reményt kell adjon nekik, mielőtt a béke korszakát felemésztené a káosz. Sok újdonságot egyébként nem hordoz magában a videó, azonban egyszer csak feltűnik a Kombat Pack 2 egyik új vendégszereplője, Ghostface is (Szellempofa a Sikoly című filmekből) megmutatja magát, és megcsodálhatjuk miként végzi ki ellenfeleit egy vesztes meccs után. Rajta kívül a későbbiekben csatlakozik majd még a harcosokhoz a T-1000-es Terminator és Conan, a barbár is – méghozzá Arnold Schwarzenegger arcával, és hangjával.

Ezeket olvastad már?

A DLC-vel egyébként három karakter is érkezik, név szerint Cyrax, Sektor és Noob Saibot trióval egészül ki a felhozatal, de négy új skint is be lehet majd húzni a megannyi újdonság – mint például az Animality – mellett, illetve a Tower of Time is visszatér. Hamarosan tehát alaposan megújul a már így is sokat változott Mortal Kombat 1, addig is viszont itt az új előzetes, ami garantáltan meghozza a kedvet a kiegészítőhöz:

Kövess Minket!



Gamer szótár