Colin Farrell „pingvinpéniszt

Colin Farrell „pingvinpéniszt" kapott a Pingvin sorozat forgatásán

Colin Farrell szó szerint tetőtől-talpig Pingvinbe öltözött a Pingvin sorozat kedvéért. 

Elrajtolt a Maxon a Pingvin című sorozat, amely a 2022-es Batman egyfajta folytatásként is szolgál a tekintetben, hogy a cselekmény a szóban forgó mozifilm után veszi fel a fonalat. Pingvint ezúttal is Colin Farrell formálja meg, aki a kritikák szerint hihetetlenül jól hozza a minden hájjal megkent gazembert, aki az alvilági hatalom megszerzésére törekszik. Azt már eddig is tudni lehetett, hogy Farrellnek meggyűlt a baja Pingvin kinézetével, többek közt az öltöny miatt, aminek roppant meleg és kényelmetlen volt a viselete. Most viszont egy igazán megdöbbentő részletre is fény derült, amely jól mutatja, hogy mi minden apró részletre figyeltek a készítők. 

A jelmez gyakorlatilag az egész testemet befedte, csuklótól bokáig maszkban voltam, csak a kezeim és a lábfejeim voltak az enyéim. Minden más, köztük a fülem is, maszk volt. Mindenem be volt fedve” – árulta el Farrell a People magazinnak. 

De persze már a 2022-es Batman filmben is felismerhetetlenre maszkírozták a színészt, amiért szintén Mike Marino maszkmester volt a „felelős”.

Ha nincs Mike, akkor eszküszöm annyiból állt volna Pingvin, hogy egy ki * * * *ott cigit tartok a kezemben, cilinder van a fejemen, egy kicsit sántítok és van egy ernyőm, ami valójában egy géppuska. Mike nélkül HBO sorozat sem lenne.”

A lényeg viszont, hogy Mike olyannyira odafigyelt a részletekre, hogy még egy „pingvinpéniszt” is bekészített a színésznek ahhoz a jelenethez, amikor a karaktere meztelenül látható.

"Azt mondta nekem, hogy 'Csináltam neked egy pingvinpéniszt’. Mire én: komolyan? Nem is fog látszódni. Nem tudom, akarok-e egyáltalán pingvinpénisszel rohangálni a forgatáson. Erre ő: nem, nem, haver, levehető, tépőzáras. Szóval volt egy pingvinpéniszem is" – mesélte vigyorogva a színész.

Meg kell hagyni, a maszkmesterek valóban kiváló munkát végeztek, de Colin Farrell előtt is le a kalappal, a színésznek ugyanis a forgatások ideje alatt minden egyes nap legalább három órát kellett a sminkszobábn csücsülnie, hogy a szakemberek Pinginné változtassák - további háromnegyed órát pedig a maszk eltávolítása vett igénybe. 

Borítókép forrása: Cindy Ord/WireImage

Kövess Minket!



Gamer szótár