Elon Musk is teljesítette a Diablo 4 egyik legnehezebb kihívását

Elon Musk is teljesítette a Diablo 4 egyik legnehezebb kihívását

A technológiai milliárdos és az X vezérigazgatója végigment az Artificer's Pit 150. szintjén. Szerinte nehezebb volt, mint az életben sok minden.

Már csak hetekre vagyunk a Vessel of Hatred kiegészítőtől, illetve a Diablo IV hatodik szezonjától, de úgy tűnik akadnak még olyanok, akiknek előtte is maradt sikerélmény. A jelenlegi Season of Infernal Hordes utolsó heteiben már csak az endgame tartalmakat kell tolni, és akkor teljes lehet egy rajongó élete.

Ez azért is különleges, mert most ismerkedhettünk meg a címadó pokoli hordákkal (Infernal Hordes), amelyet a játékosok nagyrésze egyébként imád, mert izgalmas a koncepció és jó loottal kecsegtetnek. Természetesen egy build erejének igazi fokmérője még mindig az Artificer's Pit. A játékosok számára a jelenlegi mérce a 150. szintű Pit, de ez nem akármilyen teljesítményt igényel, ha valaki meg akarja csinálni. Elon Musk azonban szereti a kihívást, ezért ő sem maradhatott ki ebből a dologból. A cyb3rgam3r420 (nem vicc) fiókján Musk megmutatta, hogy kitakarította a 150. szintű Pitet is. Druida buildjével vette fel a harcot a bossal, de lassan, tonnányi tornádóval és villámcsapással végül lenullázta az életerejét.

A másodpercenként felbukkanó több tízmilliós sebzések már előrevetítették, hogy előbb utóbb – mint az életben oly sokszor – Musk diadalmaskodik, tehát jól felkészült a főellenségre. Az általa használt build magját állítása szerint AceofSpades tartalomgyártó ihlette, de azt is elárulta, hogy beépítette egyes kínai játékosok ötleteit is.

Az X vezérigazgatója még a Diablo 4 streamer Rob2628-tól is kapott egy dícséretet, aki a Diablo 4 egyik legnehezebb részének nevezte a 150-es Pitet.

„Ez rendkívül nagy kihívás, csak egy maroknyi játékos tudta valaha is megcsinálni ezt a szintet.”

Musk maga sem bagatellizálta el a helyzetet.

„Ez nehezebb volt, mint sok minden a való életben.”

Kövess Minket!



Gamer szótár