Zombik és istenek – Ezekkel játszunk a hétvégén

Zombik és istenek – Ezekkel játszunk a hétvégén

Habár most már valamivel jobb időnk van, pár óra játék belefér...

Szerencsére szuper megjelenések voltak a héten, ráadásul ingyenes játékokból sincsen hiány, így senkinek nem lesz oka unatkozni a hétvégén. Alább 5 olyan játékot szedtem össze, melyek között mindenki találhat kedvére valót. Mi ezekkel játszunk a hétvégén.

Ezeket olvastad már?

 God of War Ragnarök 

Végre eljött az ideje, hogy a God of War Ragnarök meghódítsa a számítógépeket is. Szeptember 19-étől végre a PC-sek számára is elérhető a legendás 2022-es játék, melyben Kratos és Atreus útra kel a mítoszok világába, hogy válaszokra leljenek, mielőtt eljön a Ragnarök. Ha érzel magadban elég erőt ahhoz, hogy megküzdj a legerősebb istenekkel, akkor itt az ideje indulni.

 Frostpunk 2 

Kétségtelenül az év egyik legjobban várt játéka a Frostpunk 2, aminek a megjelenését idén egyszer már eltolták a fejlesztők, de most végre elérhetővé vált - PC-n. Ha te is a városépítős játékok szerelmese vagy, akkor nagy reményeket fűzhetsz ahhoz, hogy ez lesz az a cím, ami megreformálja a műfajt. 30 éve történt az apokaliptikus hóvihar, a te dolgod pedig, hogy megóvd és építsd a városod.

 TOEM 

A TOEM egy alapjáraton 19,5 euróba kerülő kézzel rajzolt kalandjáték, melyet az Epic Store-ból egészen csütörtökig ingyen behúzhattok. A játék 99%-ban pozitív értékeléseket tudhat magáénak, ami többet mond minden szónál. Vágj bele az expedícióba, és tárd fel TOEM titkait.

 Dead Rising Deluxe Remaster 

8 év után visszatért a Dead Rising, hogy felújított grafikával vegye le a lábáról a rajongókat. Búj Frank West, fotóriporter bőrébe, és derítsd ki a Willamette bevásárlóközpontban történt rejtély titkát. 72 órád van. Ja, és vigyázz a zombikkal...

 The Last Stand: Aftermath 

A The Last Stand: Aftermatch szintén egy értékes játék – 24,5 euró –, amit az Epic ingyen ad a héten. Egy rogue-lite akciójátékról van szó, amit az Union City és a Dead Zone alkotói készítettek. Miután minket is megfertőzött a zombivírus, elindulunk, hogy felfedezzük a világot, és találjunk valamiféle reményt.

Kövess Minket!



Gamer szótár