Ezért húzták le a játékosok a God of War Ragnarök Steames verzióját

Ezért húzták le a játékosok a God of War Ragnarök Steames verzióját

Rengetegen behisztiztek egy apróság miatt, amit a játék értékelése bánt.

2022-ben hatalmasat ment a God of War sorozat legújabb része a Ragnarök és azzal, hogy ilyen szinten beférkőzött mind a kritikus, mind a játékosok szívébe, örökre beírta magát a videójátékok történelmébe. PlayStation exkluzív cím lévén nem csoda tehát, hogy tömegek törtek ki örömben, mikor bejelentették a Steamre való érkezését, ami által a számítógéppel rendelkezőnek is lehetősége lesz átélni Kratos és Atreus kalandjait. Szeptember 19-én meg is történt a debütálás, azonban egy bagatell dolog miatt vegyes fogadtatásban részesült.

Elérhetővé vált Steamen a God of War Ragnarök, és rögtön záporozni kezdtek az értékelések a játékra, melyek meglepően nagy százalékban voltak negatívak – mostanra ez már kicsit javult, de az eddig leadott 4 000 értékelésnek így is csak a 69%-a pozitív. A rossz visszajelzések túlnyomórésze annak köszönhető, hogy a játékosoknak PlayStation Network fiókot kell regisztrálniuk ahhoz, hogy belekezdhessenek a PC-s verzióba, és a Sony korábbi adatszivárgási ügyei miatt féltik személyes adataikat. A főbb gond pedig az, hogy a PSN számos országban nem elérhető, így az ott élő rajongók teljesen elvannak vágva a Ragnarök ezen verziójától.

Év elején a Helldivers 2 ugyanezen ok miatt kerül célkeresztbe, és lett közgyűlölet tárgya, aminek a hatására végül törölve lett a PSN regisztrációs kötelezettség. Úgy tűnik azonban, hogy ez a Ragnarök esetében nem fog megtörténni, és a valódi rajongók kénytelenek lesznek lenyelni a békát.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN