Súlyos tízezrekbe kerül, egyeseknek mégis játszhatatlan az EA Sports FC 25

Súlyos tízezrekbe kerül, egyeseknek mégis játszhatatlan az EA Sports FC 25

Hivatalosan még meg sem jelent, de az előrendelők már tolhatják az új EA FC 25-öt, de úgy tűnik nem mindenki örülhet még ennek sem.

Pillanatok választanak el minket az EA FC 25 teljes megjelenésétől (szeptember 27-én debütál mindenkinek), sok játékos pedig a korai hozzáférésnek köszönhetően már meg is kaparintotta azt, hogy megnézze miről szól a fáma a legújabb focis szimulátor háza táján. Mivel azonban még csak most lát napvilágot a legújabb felvonás, nyilvánvaló, hogy előfordulhat jó néhány hiba. Azonban az idei részben nem csak apró dolgok idegesítik a játékosokat, hanem szabályosan szinte játszhatatlan a közösség egy részének.

Akad például olyan probléma, hogy egy bug lényegében bekapcsolja a sötét módot a játékban, ezzel pedig szinte semmit nem lát a tulajdonos. Egy felhasználó meg is osztotta a történetét. Ultimate Teamben a Chip Shot kihívást szerette volna teljesíteni, de végül kudarcot vallott, ezért újra nekivágott... volna, mivel egy fekete képernyő teljesen keresztülhúzta a számításait.

A hud még mindig látható volt, a pálya minitérképével, a pontszámmal, az órával, a játékosok nevével és még a kihívás céljaival is, de maga a játéktér teljesen elsötétült. Az egyetlen módszer, amivel helyre tudta állítani a rendszert, belépett a beállításokba, majd újra kilépett, erre a játék visszatért a normál állapotába.

Nem ez az egyetlen idegesítő bug az FC 25-ben. Az egyik kollégánknak például az első 3 meccse alatt FUT-ban ket esetben is ugyanazt a mezt tette be az ellenfelnek is amit az ő labdarúgói viseltek. Konkrétan nem lehetett látni ki melyikükhöz tartozik a gyepen.

Az elővételben megvásárolt játék, amely még korai hozzáférést is biztosít, 40 ezer forintba kerül. Elképesztő összeg egy ilyen hibákkal teli szoftverért, amely minden évben megjelenik, és nem kevés zsetont kérnek el érte.

Borítókép forrása: igdb.com

Kövess Minket!



Gamer szótár