Így fest egy teljes mérkőzés az EA FC 25-ben

Így fest egy teljes mérkőzés az EA FC 25-ben

Úgy tűnik némileg élethűbb, mint a tavalyi játék.

Az EA FC 25 bétatesztje néhány héttel ezelőtt lezajlott és a legjobban várt sportszimulációs játék legújabb része most már teljes egészében kipróbálhatóvá vált. Legalábbis az EA Playnek köszönhetően mindenki kapott egy 10 órás betekintést a játékba, ha előrendelte a játék Ultimate Edition változatát vagy előfizetett az EA Play szolgáltatásra. Utóbbi 6 dollárba kerül egy hónapra, ami átszámítva körülbelül 2100 forintot kóstál.

A megannyi újdonsággal kecsegtető idei felvonás nagy izgalmat okozott a rajongótábornak, hiszen volt némi esély rá, hogy megváltozzon a játékmenet, amire egy ideje már nem igazán volt példa. Mindenesetre ennek apropóján, most kaptunk egy teljes meccset, amelyben megnézhetjük hogyan fest egy ízig-vérig skót rangadó a Celtic és a Glasgow Rangers tolmácsolásában. Persze a puding próbája az evés, és valószínűleg mindenki majd akkor tud egyértelműen véleményt alkotni az új részről, ha tett vele egy próbát, de azért már jól látható, hogy mennyire változott az egy évvel ezelőtti kiadáshoz az FC 25.

Ez a próbaverzió a játék teljes verziója, és a próba során elért eredmények átkerülnek a teljes játékba. A 10 óra lejárta után a játékosok frissíthetnek Ultimate Editionre, és folytathatják a küzdelmet az early access során is, vagy megvárhatják a játék normál verziójának teljes megjelenését.

Ezeket olvastad már?

Az EA Sports FC 25-be tehát legkorábban szeptember 20-án, pénteken tud mindenki belekóstolni, immáron korlátozás nélkül.

Borítókép forrása: igdb.com EA Sports press kit

Kövess Minket!



Gamer szótár