EA FC 25 Top 20: Szoboszlai már csak a 3. legjobb magyar a játékban

EA FC 25 Top 20: Szoboszlai már csak a 3. legjobb magyar a játékban

Csak a képzeletbeli dobogó legalsó foka jutott Dominiknek az új játékban, ráadásul a kártyájára vésett szám még a tavalyitól is elmarad.

Közeleg az EA Sports futball 'szimulátorának' az idei megjelenése, és természetesen ilyenkor az egyik legfontosabb kérdése a rajongóknak: vajon milyen értékelést kapnak a kedvenceim? Nem olyan régen ért véget az Európa-bajnokság, illetve a nyarat követően már a Nemzetek Ligája küzdelmei is elstartoltak, de ezek ugye nem számítanak bele már ilyenkor a játékosok pontszámába. Talán jobb is, mert alapvetően megosztja a rajongókat az utóbbi két eseményen való szereplés, pláne az 5:0-ás németek elleni zakó baromi fájdalmas.

Mindenesetre hazánk legjobb játékosai közül néhányan egész jó időszakot tudhatnak maguk mögött, ha a 2023/24-es bajnoki szezont vesszük figyelembe, mint ahogyan azt az EA is teszi az új ratingek esetében. Érdekessége a dolognak, hogy Szoboszlai Dominik összesített értéke 81-es, míg tavaly 82-őt kapott a megjelenéskor, pedig a lapján látható mutatók közül néhány esetében jobbnak bizonyul az egy évvel ezelőtti önmagához képest. Íme Dominik tavaly és idei mutatói:

  • Sebesség: 83/82
  • Lövés: 82/80
  • Passzolás: 84/84
  • Cselezés: 82/80
  • Védekezés: 34/59
  • Fizikális erő: 64/70

Hiába azonban a liverpooli karrier, még mindig nem ő a legjobb a kiadó szemében, ha magyar labdarúgóról van szó. Egyébként az idei részben már női játékosok is bekerültek a játékba hazánkból, és nem is nagyon maradnak el a legjobb férfiaktól ezen a téren.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez – képek forrása: M4 Sport Facebook oldala:

A nemzetközi rangsorban 4 is megkapták a legjobb ratinget, 91-es lett Kylian Mbappé, Rodri, Erling Haaland és a női aranylabdás, Aitana Bonmatí is.

Borítókép forrása: 24.hu

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár