Jól figyelj, mert még Henry Cavillel is összefuthatsz a Space Marine 2 multijában

Jól figyelj, mert még Henry Cavillel is összefuthatsz a Space Marine 2 multijában

Régen jobb volt eltitkolni, ha valaki kocka, de az utóbbi évtizedben ez megváltozott, pláne, mióta olyan hírességek is bevallottan imádják a videójátékokat, mint Henry Cavill.

Egy ideje már nem titok, Cavill egy nagy gamer felnőtt testbe zárva, azt pedig szinte mindenki tudja róla, hogy imádja a Warhammer világát. Nem véletlen tehát az sem, hogy ő is nekivágott a Warhammer 40K Space Marine 2-nek. Egy valóban méltó folytatást kaptak a rajongók a második résszel, és ezt a színész is kihangsúlyozta, Instagramra kirakott posztjában nem győzte dicsérni a folytatást:

„Ez a játék kibeba... De most komolyan, elég jól megcsinálták, mi? A kampányt nem tudtam egyedül végigjátszani Angel of Death fokozaton (vagy nem volt türelmem egyedül végigtolni!), amit imádok!

Imádom a PvP-t is, és nagyon várom, hogy növekedjen és bővüljön – hatalmas potenciál van benne, hogy abszolút félelmetes legyen! Le kell szögeznem: semmit sem tudok a játékfejlesztésről, így az ilyen álmaim meglehetősen nehezen megvalósíthatóak!”

Cavill nem részletezi, hogy pontosan hogyan szeretné, ha a játék „növekedne és bővülne”, és bár azt mondja, hogy „valódi potenciál van benne, hogy abszolút félelmetes legyen”, úgy tűnik, hogy jelenlegi formájában is nagyon élvezi a játékot.

A színész egyébként egy meglehetősen pörgős időszakon van túl, de nem ülhet a babérjain. Miután lemondtak róla, mint Superman, és átadta a The Witcher következő szezonjában a stafétabotot Liam Hemsworthnek (ő lesz az új Geralt), feltűnt pár érdekes filmben is: Argylle: A szuperkém, A piszkos hadviselés minisztériuma, Deadpool & Rozsomák. Emellett hamarosan apa lesz, így valószínűleg újszülött fiának szenteli majd a lehető legtöbb szabadidejét.

Emellett már gőzerővel készül a Hegylakó rebootra, illetve az egyik szerelemprojektjét, a Warhammer filmes univerzumot is szeretné végre tető alá hozni, azonban nem halad olyan jól a terv, mint ahogyan azt elsőre gondolta volna. Állítólag problémák adódtak a Games Workshop kreatív irányelveivel kapcsolatban, és lehet, hogy még a forgatókönyvek sem készültek el. Egyelőre tehát várakozó állásban vagyunk, és remélhetőleg hamarosan maga Cavill számol be majd a jó hírekről.

A Warhammer 40,000: Space Marine 2 eközben óriási sikert aratott, és már most előtérbe került egy esetleges 3. felvonás, mivel a nagyszerű eladások miatt minden megváltozott Saber szerint. Bár ez kétségtelenül még nem most valósul meg, tekintve, hogy manapság milyen sokáig tart a nagy költségvetésű játékok fejlesztése.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár