State of Play: 25 év után végre tényleg felújítják a régi Soul Reaver játékokat

State of Play: 25 év után végre tényleg felújítják a régi Soul Reaver játékokat

Hát nem volt túl izgi az éjszakai State of Play, de a Soul Reaver remasterednek nagyon örülünk.

Rengeteg játék esetében örülnénk, ha valamilyen felújított kiadást kapna. Persze az lenne a legjobb, ha kedvenc retró címeink a Resident Evil remake kiadásokhoz hasonlító felújításon esnének át, de azért egy-egy remastered sem lenne rossz. Persze nem a Horizon Zero Dawnra gondolunk, ha valamiből hát abból teljesen felesleges a remaster kiadás, a Sony mégis próbálja vele lehúzni a játékosokat.

Ami sokkal inkább megérdemelne egy felújítást, az pont az a Legacy of Kain: Soul Reaver, ami idén nyáron ünnepelte a 25. születésnapját. Ott és akkor elmaradt a bejelentés, hiába vártunk rá. Ami késik nem múlik, most végre itt a várva várt pillanat, az éjszakai Sony State of Play keretein belül hivatalosan is bejelentették jön a Legacy of Kain: Soul Reaver Remastered, ráadásul nem csak az első, de a második játékkal is.

A játék alapjai változatlanok lesznek, de mindent felújítva, kényelmesebben és szebben élhetünk majd át. A grafika óriási fejlődésen esett át és bár nyilván elmarad a mai alapoktól, az eredeti képekhez képest jóval tetszetősebb, miközben a játék stílusa sem veszett el.

Legacy of Kain: Soul Reaver 1&2 Remastered december 10-én érkezik majd az Aspyr gondozásában, egyelőre csak PS4-re és PS5-re, de bízzunk benne, hogy később PC-re is befut majd a felújított verzió.

Kövess Minket!



Gamer szótár