Tele lesz a gatyád az Alan Wake 2: Lake House előzetesétől

Tele lesz a gatyád az Alan Wake 2: Lake House előzetesétől

Heteken belül izgalmas kiegészítővel tér vissza a játék.

Lassan egy éve, hogy a Remedy Entertainment kiadta legújabb alkotását, az Alan Wake 2-t. A túlélő horrorjáték elképesztően jól teljesített mind a kritikusok, mind a játékosok körében, így érthető, hogy a fejlesztők már az elején leszögezték, idővel további tartalmakkal szeretnék bővíteni azt. A Sony tegnapi eseménye, a rendszeresen megrendezésre kerülő State of Play során találkozhattunk pár érdekes bejelentéssel – például a Ghost of Tsushima folytatásával –, de a legnagyobb hatást az Alan Wake 2 kiegészítőjének a kedvcsinálója gyakorolta ránk.

Az Alan Wake 2: Lake House nevet viselő bővítmény kissé megkavarja a dolgokat, ugyanis az Alan Wake és a Control világát egyesíti. A történet helyszíne Cauldron Lake, ahol a Szövetségi Ellenőrző Iroda kutatóállomása található, és amelyben brutális természetfeletti történések tapasztalhatóak, köszönhetően egy félresikerült kísérletnek. A játékban Kiran Estevez FBC-ügynök helyébe lépünk, akit Janina Gavankar alakít. Habár az előzetes alig egy perc hosszúságú, maradandó élményben részesíti a nézőket.

Ahogy befelé haladunk a kutatóállomásba, a hangulat egyre horrorisztikusabb, és semmi jót nem sejtet azzal kapcsolatban, hogy mikkel találkozhatunk a falakon túl. A Lake House még pontos megjelenési dátumot nem kapott, de közelebb van mint gondoltuk volna, hiszen már idén októberben elérhetővé válik. Egyelőre az árát sem tudni, így az érdeklődőknek érdemes lesz résen lenniük az elkövetkezendő hetekben, hogy minél hamarabb belecsöppenhessenek életük egyik leghátborzongatóbb kalandjába.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.