Lenyűgöző előzetessel került leleplezésre a Ghost of Tsushima folytatása, a Ghost of Yotei

Lenyűgöző előzetessel került leleplezésre a Ghost of Tsushima folytatása, a Ghost of Yotei

Ez volt a tegnapi nap egyik legjelentősebb történése.

Helyi idő szerint tegnap este került megrendezésre a Sony szokásos State of Play eseménye, ami habár most nem tartalmazott annyi nagy horderejű bejelentést mint általában, azért volt részünk izgalmas újdonságokban – többek között például kiderült, hogy 25 év után felújítják a régi Soul Reaver játékokat, érkezik a Palworld PS5-re, valamint a Ghost of Tsushima folytatása is lelepleződött. A Sucker Punch 2020 folyamán adta ki a Ghost of Tsushimát PlayStation 4-re, és általa a játékosoknak egy hamisíthatatlan szamurájélményben lehet részük. A második résszel kapcsolatban is bizakodóak lehetünk.

Az első részben Jin Sakai bőrébe kellett bújnunk, aki a bosszú és megváltás útján haladva felhagy az elveivel, hogy minél hatékonyabban elérje célját. A Ghost of Yotei címet kapó folytatás ezen történet után közel 400 évvel, tehát 1603-ban játszódik, és szintén nyugatra kalauzol el bennünket. A későbbi korszaknak hála itt fejlettebb technológiákkal találkozhatunk – például primitív lőfegyverek is előkerülnek a kaland során. A játék bejelentésével érkező 3 perces előzetes rendkívül magával ragadó, és rengeteg izgalmas csatát, valamint gyönyörű környezetet ígér a számunkra. 

Az Assassin's Creed franchise részeire hajazó alkotás 2025 folyamán válik majd elérhetővé a PlayStation 5 és a PlayStation Pro tulajdonosok számára. Talán eltelik annyi idő az idén novemberben érkező Assassin's Creed Shadows és a Ghost of Yotei debütálása között, hogy nem fognak egymás rovására menni, mint ahogyan ettől már most sokan tartanak.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN